Egy neve elhallgatását kérő nő vádolta meg Michael Jacksont azzal, hogy gyerekkorában szexuálisan zaklatta. A dolog érdekessége többek között az is, hogy eddig csak férfiak álltak elő hasonló történettel, ő az első nő. 

Saját állítása szerint fiús kislány volt az a neve elhallgatását kérő nő, aki most szexuális zaklatással vádolta meg Michael Jacksont. A pop királyának hasonló ügyeiről nemrégiben dokumentumfilm is készült, ám eddig kizárólag férfiak álltak elő hasonló történettel. 

Michael Jacksont ismét zaklatással vádoljákForrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

A nő azt állítja, hogy a zaklatás 1986-ban kezdődött, amikor édesanyjával ellátogattak az énekes birtokára, aki azonnal kiszúrta őket. A The Sun cikke szerint Jacko felajánlotta nekik, hogy nézzék meg az édességraktárat, majd csókolgatni kezdte a lányt, a nemi szervét is megfogta. 

Azt mondja, a pedofil zaklatások 16 éves koráig tartottak, amikor Michael Jackson csekkeket kezdett neki küldeni, hogy megvásárolja a hallgatását. Azt állítja, összesen 900 ezer dollár kapott tőle, ami több mint 200 millió forintnak felelt meg.