Kannabiszos csokoládét is kapnak az Oscar-jelöltek

kannabisz csokoládé ajándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még kannabiszos csokoládé is található abban az ajándékcsomagban, amelyet az Oscar-jelöltek kapnak.

A Distinctive Assets cég idén is elkészítette azt a kis csomagot, amelyet az Oscar-jelöltek kapnak. Különféle drága luxusajándékok találhatók benne.

Az idei csomagban többféle kozmetikai termék, nassolnivaló, wellnessutalvány, sőt még kannabiszos csokoládé is lapul. A CNBC azt írja, igazi kuriózumról van szó, amelyből többek között Glenn Close-nak, Regina Kingnek, Mahershala Alinak és Melissa McCarthynak is küldenek.

Különleges ajándékokat kapnak az Oscar-jelöltek Forrás: AFP/2016 Getty Images/Frazer Harrison
Azurák Csabáék örökbe fogadtak egy menhelyi kutyát - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190220-azurak-csabaek-orokbe-fogadtak-egy-menhelyi-kutyat.htmlAzurák Csaba Instagram-oldalán mutatta meg követőinek, hogy új tag érkezett a családjukba: nagyon édes. TV + Sztárok--VV Zsuzsu minden villatársában csalódott, senkivel sem hajlandó tartani a kapcsolatothttp://www.life.hu/sztarok/20190220-vv-zsuzsu-minden-villatarsaban-csalodott-senkivel-sem-hajlando-tartani-a-kapcsolatot.htmlVV Zsuzsu megnyerte a ValóVilág9 játékát, majd miután kijött a luxusbörtönből hatalmasat csalódott villatársaiban.TV + SztárokOrigoMichael Jackson hétfőnként nem beszélt, jó oka volt ráhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-michael-jackson-hetfonkent-nem-beszelt-jo-oka-volt-ra.htmlKülönös szokásai voltak Michael Jacksonnak, most pedig egy újabb látott napvilágot. Mint kiderült: a pop királya hétfőnként nem szólalt meg. TV + Sztárok--Lindsay Lohan visszatér a képernyőre: új valóságshow-járól nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190219-lindsay-lohan-visszater-a-kepernyore-uj-valosagshowjarol-nyilatkozott.htmlMentorként robban a magyar MTV képernyőjére az új reality-sorozatában Lindsay Lohan február 28-án, a népszerű zenecsatorna új műsorában a VIP házigazdák főnökeként tűnik majd fel. A színésznő új tengerparti klubjába sok híres vendég látogat el, DJ-ktől kezdve a felső tízezer tagjain át filmsztárokig. Jó néhányukkal találkozhatunk majd a Lindsay Lohan's Beach Club első évadában, így nem érdemes kihagyni egyetlen epizódot sem. TV + Sztárok--Rubint Réka Facebook-oldalán írt fájdalmáról: összetört édesapja halála utánhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-rubint-reka-facebook-oldalan-irt-fajdalmarol-osszetort-edesapja-halala-utan.htmlRubint Réka fájdalmáról írt Facebook-oldalán: nagyon összetört édesapja halála után, de a futás gyógyítja a lelkét. TV + SztárokOrigoDancs Annamari élő adásban szúrt oda volt férjének, Kerényi Miklós Máténakhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-dancs-annamari-elo-adasban-szurt-oda-volt-ferjenek-kerenyi-miklos-matenak.htmlDancs Annamari élőben vallott új kapcsolatáról, ami nem vet túl jó fényt volt férjére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.