Curtis elfelejtette, hogy Balázsékkal rádiós interjúja lesz, de kapott még egy esélyt. Ezúttal sikerült elérni, és őszintén vallott a rehabilitációjáról a rapper.

Curtis tegnap elfeledkezett a Rádió 1-es interjújáról, ami miatt népharag zúdult a rapperre. A kommentelők elítélték őt, de Balázs adott neki egy új esélyt. „Volt egy túlzó kijelentésem, hogy Curtist felejtsük el” – mondta Balázs, de úgy döntött a bántó kommentek hatására, hogy mégis felhívják, és ezúttal fel is vette a rapper.

Curtis beszélt a rehabilitációjárólForrás: Instagram / Curtis

Curtis elárulta, csak szombaton jött ki a rehabilitációs központból, de ezzel még nincs vége a kezelésnek. Öt és fél hetet voltam bent, de nekem ezzel nincs vége, folytatnom kell ugyanúgy a programomat” – mondta Curtis. Elárulta, azt szeretné, ha mások is tanulnának az ő esetéből. Ezek után Balázsék arról kérdezték Curtist, hogy tényleg sporttal, szaunázással és vitaminokkal próbálták-e kezelni, és bizony, ez is a rehabilitáció része volt. „Voltak tréningek, mentálisak, de igen, ezzel, és nekem segített. (...) Itt nem gyógyszerrel kezeltek. Nekem ez nagyon fontos volt, hogy ne átszoktassanak” – árulta el Curtis, ő ugyanis mindentől mentes akart lenni. Leszögezte, a központnak a korábbi híresztelésekkel ellentétben nincs köze a szcientológiához, és voltak szakképzett orvosok, pszichológusok is. Elárulta, neki segített ez a módszer. Elvesztettem magam körül tényleg mindenkit. Krisztivel is nagyon rossz volt, el is ment, Petivel is összevesztem, a családommal is. Ez volt az a pont, amikor bementem. A munka se ment. Elvonás után hét dalt írtam. Valami elindult. A másik, ami fontos, az elvonás után, a szauna 10. napján, nem éreztem azt, hogy szükségem lenne az anyagra. Nem volt rémálmom. (...) Nincs vége ennek az egésznek, még hosszú az út”– tette hozzá Curtis. Elárulta, úgy érzi, most stabil állapotban van. „Most nagyon jól érzem magam, tele vagyok energiával, magamtól mentem ide, nem vittek be. Ezt magadnak kell elhatározni (...) Jó úton vagyok, és így is fogok haladni ezután is” – mondta Curtis, akivel Majka már fel is vette a kapcsolatot. „Igen, tegnap hívott, beszélgettünk, jó hangulat volt. Mi tényleg barátok voltunk. Emiatt a hülyeség miatt távolodtunk el egymástól” – árulta el a rapper. Természetesen arról is kérdezték, van-e esély arra, hogy Majkával folytassák. Curtis szerint azonban most nem ez a lényeg, hanem az emberi kapcsolatainak a rendbe hozása.