Bár Andy Vajna és első felesége, Cecilia Mong már több évtizede elváltak, később is jó kapcsolatot ápoltak. A Los Angelesben élő asszony most a második feleséggel, Vajna Tímeával együtt róhatta le kegyeletét az amerikai gyászszertartáson.

A Bors kiderítette, hogy Cecilia Santa Monica egyik legelőkelőbb negyedében, a Wilshire Boulvardon él, alig negyedórányi autóútra a Westwood Village Memorial Parktól, ahol Andyvel közös fiuk, Justin és annak nagyszülei is nyugszanak, és amely a producer végső nyughelye is.

Bár több évtizede elváltak, Cecilia és Andy mindvégig jóban voltak: közös fiuk, Justin, majd a fiatalon öngyilkos lett férfi emléke is összekötötte őket. Akkor is jóban maradtak, amikor a kilencvenes évek végén A miniszter félrelép című film forgatása alatt Andy Vajna és Dobó Kata egymásba szerettek, a producer Ceciliának is bemutatta új szerelmét, sőt a volt feleség jó viszonyt ápolt a párral, amíg 2006-ban nem szakítottak. 

Dobó Kata és Andy VajnaForrás: Instagram/Dobó Kata, Pozsonyi Janka

Andyt ezután több fiatal nő társaságában is lehetett látni, amíg meg nem megismerkedett második feleségével, az akkor 28 éves Palácsik Tímeával, akit 2013. augusztus 19-én vett feleségül. A nagy napon Hollywood színe-java jelen volt, köztük az első feleség, Cecilia is, és hosszú boldogságot kívánt a friss házasoknak.

Második feleségével, Palácsik TímeávalForrás: Vajna Tímea/Facebook

 A hetvenes éveiben járó asszonyt a lap szerette volna megkérdezni a temetés részleteiről, aki csak ennyit közölt szűkszavúan: „Senkinek nem nyilatkozom ebben a témában.”