Arnold Schwarzenegger Goldie Hawn temetés Antonio Banderas USA Andy Vajna Amerika Los Angeles Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Los Angelesben is végső nyugalomra helyezték Andy Vajna producert, filmügyi kormánybiztost. A szertartáson az özvegyen, Vajna Tímeán kívül számos hollywoodi híresség és Vajna volt felesége, Cecilia Mong is részt vett. 

A Westwood Village-i Memorial Park magántemetőben, Los Angelesben helyzeték végső nyugalomra Andy Vajna hamvait. A Blikk szerint már a kapun is csak a regisztrált meghívottak léphettek be. Olyan hírességek érkeztek, mint Goldie Hawn és élettársa, Kurt Russell, a beszédet pedig itt is Arnold Schwarzenegger mondta.

A lap szerint a ravatal helyszínére az özvegy, Vajna Tímea szállította a hamvakat, amelyeket Vajna szülei és 12 éve elhunyt fia, Justin mellé temettek.

Andy Vajnát Amerikában is végső nyugalomra helyezték Forrás: MTI/Balogh Zoltán

"A westwoodi sírnál is Arnold tartotta a fő beszédet, de az is szívbe markoló volt, ahogy a ravatalozóban Andy ausztráliai unokaöccse és tinédzserkori barátai emlékeztek rá" – mondta a Blikknek Leslie Mandoki, aki mindkét búcsúztatáson részt vett. A halotti tort a Beverly Hiltonban tartották, ahol exkluzív részleteket mutattak az Andy Vajna életéről készülő dokumentumfilmből.

A sírnál Mága Zoltán hegedült. A gyászolók közt volt a szintén Amerikában élő filmrendező, Gárdos Éva és Csupó Gábor, de ott volt Kálomista Gábor filmproducer is. Ám Antonio Banderas, Vajna jó barátja és Sylvester Stallone elfoglaltság miatt hiányzott a temetésről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.