Nem várt fordulatot vett Pásztor Anna tárgyalása, ugyanis a bíróság emberölés előkészületére módosította a vádat. A tárgyalás után az énekesnő is megszólalt, a vádlott pedig videoüzenetben kért bocsánatot. 

"Nagyon meglepődtem a döntésen, de örülök annak, hogy a bíróság is komolyan veszi az ügyemet" – idézte Pásztor Annának a tárgyalás után mondott szavait a Blikk.

Ahogy mi is megírtuk: a bíróság emberölés előkészületére módosította a vádat. "Nem tudom, milyen ítéletnek örülnék, nincs jogom megmondani. Sajnálom a férfi édesanyját, de nekem addig van nyugalmam, amíg Jozef rácsok mögött van" – fogalmazott a lapnak Pásztor Anna, aki mögött kemény fél év van. Mint mondta: biztonsági rendszer védi, de megvédi magát bármi áron.

Pásztor Anna a tárgyalás utánFotó: Csudai Sándor - Origo

"Rémálmaim voltak, hogy ez a férfi bántja a gyerekeimet. Kemény fél év van mögöttem, lelkileg megterhelő volt ez az egész" – vallotta az énekesnő. 

A vádlottat, P. Jozefet videón keresztül kapcsolták be a börtönből, így Pásztor Annának nem kellett vele egy teremben tartózkodnia. "Megbántam mindent, főleg azt, ahogyan csináltam, ahogyan közeledtem felé. Azt hittem, hogy játszunk, hogy ő is veszi a lapot. Sosem akartam bántani vagy megijeszteni, ezért bocsánatot kérek tőle. Szerettem volna ezt megírni neki a börtönből, de nem kaptam rá engedélyt" – kért bocsánatot a férfi, aki arra nem tudott magyarázatot adni, hogy miért volt nála kés.