Zámbó Jimmy a túlvilágról üzent rajongóinak az idei emlékkoncerten

Forrás: MTI/Földi Imre -
Zámbó Árpy Zámbó Jimmy túlvilág család koncert üzenet Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges dolgot kaptak ajándékba a nézők a Zámbó Jimmy-emlékesten. Régi hangfelvételek segítségével az elhunyt énekes üzenetet küldött rajongóinak.

Lassan 20 éve, hogy elhunyt Zámbó Jimmy, ám a rajongói még mindig ugyanúgy szeretik az énekest. Az idei Zámbó Jimmy-emlékesten részt vettek Jimmy testvérei, valamint első kapcsolatából született fia, Krisztián, ám Edit asszony és fiai nem voltak ott. A Zámbó testvérek édesanyja, Anna néni is távol maradt, hiszen kórházban volt, ám a gálaest közben telefonon bejelentkezett.

„Jimmy halála óta nem tartjuk a kapcsolatot, sőt Editnek volt egy olyan kijelentése pár nappal a testvérem halála után, hogy minden szálat meg kell szakítani a Zámbó családdal” – mesélte a Borsnak Zámbó Árpy.

Zámbó Jimmy a túlvilágról küldött üzenetet az emlékesten Forrás: MTI/Földi Imre

A közönség egy különleges meglepetést is kapott, korábbi hangfelvételek segítségével Jimmy üzenetet küldött nekik a túlvilágról. Turi Lajos megkérdezte tőle, visszajönne-e az élők világába, ha tehetné. „Én azt hiszem, nem, nem tudnám újrakezdeni. Azért, mert egy roppantul csinos férfi vagyok, azt hiszem, azért” – mondta Zámbó Jimmy hangja, ám azt is belátta, hogy túl hamar véget ért a földi pályafutása.

„Mindenképpen kevés időt töltöttem a földön, már csak azért is, mert azt érzem, nem írtam mindent le, még nem mondtam mindent el” – jelentette ki Zámbó Jimmy hangja az emlékesten, ahol Turi Lajos mellett Peter Srámek és Sasvári Sándor is felléptek.

Fergeteges bulin mulattak a sztárok az Oscar-gála után: galériahttp://www.life.hu/sztarok/20190225-fergeteges-bulin-mulattak-a-sztarok-az-oscargala-utan-galeria.htmlA legtöbb híresség az Oscar-díjátadó után átvette estélyi ruháját, és indult bulizni a többi sztárral. Ám nemcsak a hivatalos gálán, hanem itt is készültek fotók, így láthatjuk, hogyan ünnepeltek a legnagyobbak. TV + Sztárok--Gáspár Győző gyászol: meghalt a bácsikájahttp://www.life.hu/sztarok/20190225-gaspar-gyozo-gyaszol-meghalt-bacsikaja.htmlGáspár Győző elvesztette egy szerettét. Fájdalmáról Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu47 évesen is bombaformában van Thalía: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-47-evesen-is-bomba-formaban-van-thalia.htmlBombaformában van a Rosalinda egykori sztárja, a most 47 éves Thalía. TV + Sztárok--Oscar 2019: Lady Gaga örömében sírva fakadt a színfalak mögött – fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20190225-oscar-2019-lady-gaga-oromeben-sirva-fakadt-a-szinfalak-mogott.htmlLady Gaga alig tudta feldolgozni, hogy Oscar-díjat vehetett át: az örömtől szinte összeomlott a színfalak mögött. TV + Sztárok--A kínai hírügynökség új hírolvasója nem is ember – megdöbbentő a hasonlósághttp://www.life.hu/sztarok/20190225-a-kinai-hirugynokseg-uj-hirolvasoja-nem-is-ember-megdobbento-a-hasonlosag.htmlÚj hírolvasót mutatott be a kínai állami hírügynökség Xin Xiaomeng személyében. Első és második ránézésre is csak kevesen gondolnák róla, hogy a valóságban nem is ember, hanem a mesterséges intelligencia technológiájával működik. TV + Sztárok--Pintér Tibor exe, Rubos Frida megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190225-pinter-tibor-exe-rubos-frida-megmutatta-uj-szerelmet.htmlMiután megnyerték A legbátrabb páros című műsort, szakított Pintér Tibor és kedvese, Rubos Frida. Tenya hamar megtalálta a szerelmet Ilyés Jenifer személyében, most pedig úgy tűnik, hogy Frida oldalán is újra van egy férfi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.