Különleges dolgot kaptak ajándékba a nézők a Zámbó Jimmy-emlékesten. Régi hangfelvételek segítségével az elhunyt énekes üzenetet küldött rajongóinak.

Lassan 20 éve, hogy elhunyt Zámbó Jimmy, ám a rajongói még mindig ugyanúgy szeretik az énekest. Az idei Zámbó Jimmy-emlékesten részt vettek Jimmy testvérei, valamint első kapcsolatából született fia, Krisztián, ám Edit asszony és fiai nem voltak ott. A Zámbó testvérek édesanyja, Anna néni is távol maradt, hiszen kórházban volt, ám a gálaest közben telefonon bejelentkezett. 

„Jimmy halála óta nem tartjuk a kapcsolatot, sőt Editnek volt egy olyan kijelentése pár nappal a testvérem halála után, hogy minden szálat meg kell szakítani a Zámbó családdal” – mesélte a Borsnak Zámbó Árpy. 

Zámbó Jimmy a túlvilágról küldött üzenetet az emlékestenForrás: MTI/Földi Imre

A közönség egy különleges meglepetést is kapott, korábbi hangfelvételek segítségével Jimmy üzenetet küldött nekik a túlvilágról. Turi Lajos megkérdezte tőle, visszajönne-e az élők világába, ha tehetné. „Én azt hiszem, nem, nem tudnám újrakezdeni. Azért, mert egy roppantul csinos férfi vagyok, azt hiszem, azért” – mondta Zámbó Jimmy hangja, ám azt is belátta, hogy túl hamar véget ért a földi pályafutása. 

„Mindenképpen kevés időt töltöttem a földön, már csak azért is, mert azt érzem, nem írtam mindent le, még nem mondtam mindent el” – jelentette ki Zámbó Jimmy hangja az emlékesten, ahol Turi Lajos mellett Peter Srámek és Sasvári Sándor is felléptek.