Kiderült, miért vágatta le a haját Balázs Pali

Forrás: Migleci Tanja -
frizura haj Balázs Pali
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Pali elárulta, miért szabadult meg a végjegyévé vált tincseitől.

15 éves korában kezdte el növeszteni a haját Balázs Pali, aki most januárban jutott el arra a pontra, hogy megszabaduljon a védjegyévé vált hosszú göndör fürtjeitől. Most a FEM3 műsorában elárulta, mi is annak az oka, hogy ilyen drasztikusan megváltozatta a külsejét.

Feltettem a kérdést magamnak, hogy merre menjek tovább, hogy folytassam azt az utat, amit jártam, és úgy éreztem, van bennem még nagyon sok tartalék, zeneileg és előadóként, szerzőként is. Úgy döntöttem, hogy zeneileg egy kicsit megpróbálok továbblépni, az új dalaimmal egy kicsivel más generációt is megérinteni. És amikor megszületett az első dal, rájöttem, lehet, hogy a külsőségeket is változtatni kell. Így jutottam el oda egy át nem aludt éjszaka után, hogy levágatom" – mesélte, majd amikor megkérdezték tőle a műsorvezetők, mi lett a fürtjeivel, sejtelmesen csak annyit mondott: „el van téve egy helyre".

Vajna Tímea egyik ismerőse szerint az özvegy Amerikában kezdhet új életethttp://www.life.hu/sztarok/20190226-vajna-timea-egyik-ismerose-szerint-az-ozvegy-amerikaban-kezdhet-uj-eletet.htmlAndy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos januári halála óta alig lehet tudni valamit özvegyéről, Vajna Tímeáról. Most egyik ismerőse azt mondta, hogy Amerikában kezd új életet, az ehhez szükséges első lépéseket pedig már meg is tette. TV + SztárokOrigoGombos Edinát még mindig imádják: szakmát váltott az egykori műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-gombos-edinat-meg-mindig-imadjak-szakmat-valtott-az-egykori-musorvezeto.htmlGombos Edina már jó ideje nem tévézik, de a közlés nem marad ki az életéből, csak most a Facebookon tájékoztatja rajongóit az életéről. TV + SztárokOrigoEgy zacskó kakit kapott ajándékba Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190226-egy-zacsko-kakit-kapott-ajandekba-kulcsar-edina.htmlVicces ajándékkal lepte meg édesanyja Kulcsár Edinát a névnapja alkalmából, érdekes választás, de Edina nagyon örül neki. TV + SztárokOrigoKasza Tibi kikérte rajongói véleményét egy fontos kérdésben: szerepelni akar az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190226--kasza-tibi-kikerte-rajongoi-velemenyet-szerepelni-akar-az-exatlon-hungaryben.htmlKasza Tibi a Facebook-oldalán, élő adásban tett nagy bejelentést: még a rajongói véleményét is kikérte. TV + SztárokOrigoÚjabb megdöbbentő részleteket árult el Michael Jackson két áldozata (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190226-ujabb-megdobbento-reszleteket-arult-el-michael-jackson-ket-aldozata.htmlÚjabb részleteket árult el a két állítólagos áldozat azzal kapcsolatban, hogyan is csábította el őket Michael Jackson. TV + Sztárok--Egy szál bikiniben hempergett meg a hóban Béres Alexandra – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-egy-szal-bikiniben-hempergett-meg-a-hoban-beres-alexandra.htmlBéres Alexandra szaunázás után, egy szál bikiniben feküdt bele a hóba. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.