Szekeres Adrien 20 éve házas: 8 hónap után mondták ki az igent

Forrás: Instagram/Szekeres Adrien -
Szekeres Adrien házasság szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szekeres Adrienn és férje 8 hónap után összeházasodtak: ugyan gyorsnak tűnik a döntés, házasságuk már 20 éve tart. 

Szekeres Adrienn 20 éve boldog házasságban él, ami nagy dolog a mai világban, ráadásul ők nagyon hamar döntöttek a házasság és az összeköltözés mellett, de az idő őket igazolja.

Szekeres Adrien 20 éve házas Forrás: Instagram/Szekeres Adrien

Mi nagyon gyorsan döntöttünk egymás mellett, 8 hónap után házasodtunk, 4 hónap után lánykérés volt,

Reggeliben

Egy zacskó kakit kapott ajándékba Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190226-egy-zacsko-kakit-kapott-ajandekba-kulcsar-edina.htmlVicces ajándékkal lepte meg édesanyja Kulcsár Edinát a névnapja alkalmából, érdekes választás, de Edina nagyon örül neki. TV + SztárokOrigoGombos Edinát még mindig imádják: szakmát váltott az egykori műsorvezetőhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-gombos-edinat-meg-mindig-imadjak-szakmat-valtott-az-egykori-musorvezeto.htmlGombos Edina már jó ideje nem tévézik, de a közlés nem marad ki az életéből, csak most a Facebookon tájékoztatja rajongóit az életéről. TV + SztárokOrigoEgy szál bikiniben hempergett meg a hóban Béres Alexandra – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-egy-szal-bikiniben-hempergett-meg-a-hoban-beres-alexandra.htmlBéres Alexandra szaunázás után, egy szál bikiniben feküdt bele a hóba. TV + Sztárok--Újabb megdöbbentő részleteket árult el Michael Jackson két áldozata (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190226-ujabb-megdobbento-reszleteket-arult-el-michael-jackson-ket-aldozata.htmlÚjabb részleteket árult el a két állítólagos áldozat azzal kapcsolatban, hogyan is csábította el őket Michael Jackson. TV + Sztárok--Kasza Tibi kikérte rajongói véleményét egy fontos kérdésben: szerepelni akar az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190226--kasza-tibi-kikerte-rajongoi-velemenyet-szerepelni-akar-az-exatlon-hungaryben.htmlKasza Tibi a Facebook-oldalán, élő adásban tett nagy bejelentést: még a rajongói véleményét is kikérte. TV + SztárokOrigoEzért maradhatott ki Andy Vajna az Oscar-megemlékezésbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190226-ezert-maradhatott-ki-andy-vajna-az-oscar-megemlekezesbol.htmlSokan találgatnak, vajon mi oka lehetett annak, hogy Andy Vajna nem került be az Oscar-gálára készített megemlékezésbe. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.