VV Vivi és VV Krisztián szülők lesznek, és ők felkészültnek érzik magukat a feladatra annak ellenére, hogy sokan az ellenkezőjét gondolják róluk. 

VV Vivi az Instagram-oldalán jelentette be, hogy várandós, ami miatt kapott hideget-meleget, ő azonban biztos a dolgában, ahogy Krisztián is. A pár elárulta, mit érzetek akkor, amikor kiderült, hogy gyermekük lesz, valamint arról is beszéltek, hogyan kérte meg Krisztián Vivi kezét.

VV Vivi és VV Krisztián a terhességről és szülőségről vallottakForrás: RTL Klub

„Csináltam a tesztet, és lefagytam. Aztán elkezdtem zokogni, aztán örültem, aztán megint sírtam. Szóval nem tudtam hova rakni a dolgot" – árulta el Vivi az RTL Klubnak. „Valamennyire terveztük ezt az egészet, volt róla szó, csak úgy gondoltuk, hogy több időnek kell eltelnie, mire sikerül. Eléggé megilletődtem, nem akartam elhinni, hogy ilyen gyorsan. Nehéz ezt felfogni, de teljes mértékben örömhírként kezeltem. Boldogsággal töltött el" – mondta Krisztián.
„Én abszolút nem gondolom korainak, szerintem érett vagyok a feladatra.  Nagyon sokan úgy vannak vele, hogy 30 évesen sem mernek gyereket vállalni, de szerintem ez a mi saját döntésünk, hogy elég éretten tudunk-e a feladathoz állni, megvan az az anyagi háttér, amivel majd a jövőjét tudjuk biztosítani, ezek adottak, és szerettük is volna, csak nem gondoltuk volna, hogy ennyire hamar sikerülni fog" – mondta Vivi. Bár sokan kételkednek abban, hogy Vivi és Krisztián alkalmasak a gyermeknevelésre, Vivi tudatta, van tapasztalata, hiszen sokáig egy bölcsiben dolgozott. „Szerintem senki sem vérpofi, aki az első gyermekét vállalja, de lesz segítségünk, de annyira szerintem elég a tudásunk, hogy életben tudjuk tartani" – zárta Krisztián.