Kisbabát vár a ValóVilág 9 19 éves exjátékosa, VV Vivi

VV Vivi VV Krisztián kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Vivi és VV Krisztián a ValóVilág 9 játékában szerettek egymásba, majd kiesésük után is folytatódott a kapcsolatuk. Úgy tűnik szerelmük egyre komolyabb, ugyanis kisbabájuk lesz...

Nagy hírt közölt VV Vivi, a ValóVilág 9 19 éves játékosa, ugyanis anyuka lesz. Gyerekének édesapja pedig nem más, mint VV Krisztián, akivel a villában szívesen szexeltek paplan nélkül is.

"Nagyon sokat gondolkoztam azon megosszam veletek az örömhírünket vagy sem, hiszen rengeteg rosszindulatú és irigy ember van... Viszont úgy gondolom ti akik követtek és szerettek minket biztosan kíváncsiak vagytok az életünk egy részére. A boldogságom megfogalmazhatatlan és egyszerűen leírni sem tudom az érzéseimet hiszen ANYA lettem!!!NAGYON VÁRUNK PICIKÉM!!!" – írta fotója mellé Vivi, aki várhatóan kislányt hord a szíve alatt, legalábbis a rózsaszín babaholmik erre engednek következtetni.

Palásti Ági, a kihívók Exatlon játékosa esett ki a legutóbbi küzdelembenhttp://www.life.hu/sztarok/20190222-palasti-agi-a-kihivok-exatlon-jatekosa-esett-ki-a-legutobbi-kuzdelemben.htmlAz Exatlon Hungary legújabb részében a Kihívóknak kellett megküzdeniük egymással a bentmaradásért: Palásti Áginak kellett búcsúznia.TV + SztárokOrigoKicsapták a biztosítékot a profi baseballjátékos, Trevor Bauer randizási szabályaihttp://www.life.hu/sztarok/20190221-kicsaptak-a-biztositekot-a-profi-baseballjatekos-trevor-bauer-randizasi-szabalyai.htmlA profi baseballjátékos őszintén ismertette, milyen szabályokat követ a randizás során, az emberek pedig kiakadtak rajta. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia elmondta, hogy nem indult felhőtlenül a kapcsolata Dobó Katávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190221-liptai-claudia-elmondta-hogy-nem-indult-felhotlenul-a-kapcsolata-dobo-kataval.htmlFérjével, Pataki Ádámmal érkezett a Kölcsönlakás című film premierjére Liptai Claudia. Elmesélte, hogy nehezen hagyta otthon kisfiát, de azt is, hogy a kapcsolata nem indult felhőtlenül az elsőfilmes rendező Dobó Katával. TV + SztárokOrigoVasvárvi Vivien eszméletlen feneket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-vasvarvi-vivien-eszmeletlen-feneket-villantott.htmlBalira utazott a Feleségek luxuskivitelben című műsorból megismert Vasvári Vivien. Egy vízesés alatt eszméletlen feneket villantott, ám a poszt szövegével fontos problémára hívta fel a figyelmet. TV + Sztárok--Jaksity Kata nehéz helyzetbe került kirúgásával: egyedül neveli három gyermekéthttp://www.life.hu/sztarok/20190221-jaksity-kata-nehez-helyzetbe-kerult-kirugasaval-egyedul-neveli-harom-gyermeket.htmlJaksity Katát elbocsátották az ATV-től, ami miatt nehéz helyzetbe került, hiszen egyedül neveli három gyermekét. Ugyan meglepte a csatorna döntése, de nem esett kétségbe. TV + SztárokOrigoÍgy próbálja feldolgozni a gyászt Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilviahttp://www.life.hu/sztarok/20190221-igy-probalja-feldolgozni-a-gyaszt-tahi-toth-laszlo-ozvegye-karaszy-szilvia.htmlInterjút adott Tahi Tóth László özvegye, Kárászy Szilvia. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.