Egyáltalán nem példa nélküli, hogy a hollywoodi sztárok elsőre nem találják meg a boldogságot, csak az ő kudarcaiknak az egész világ a tanúja. A végül zátonyra futott kapcsolataik is a világ szeme láttára szökkennek szárba, jutnak el az eljegyzésig, majd a csúfos szakításig. Íme, azok a sztárok, akiknek egynél többször került jegygyűrű az ujjára: Katy Perry és Lady Gaga is többször mondott már igent a nagy kérdésre.

Katy Perry

Katy PerryForrás: Getty Images/Pascal Le Segretain

Az énekesnőt először 2009-ben jegyezték el, akkor Russell Brand ereszkedett térdre előtte Indiában. Tíz hónappal később a boldogító igent is kimondták, de mindössze 14 hónapig tartott a házasságuk. A brit színész és komikus SMS-ben vetett véget a kapcsolatuknak... 2019-ben azonban ismét gyűrű került az énekesnő ujjára, Orlando Bloom színész kérte meg a kezét, akivel korábban már egy párt alkottak és szakítottak is.


Miranda Kerr

Miranda KerrForrás: AFP/Adrian Sanchez-Gonzalez

A modell először Orlando Bloomnak mondott igent, és nagyon hasonló gyűrűt viselt évekig, mint amilyet Katy Perry kapott a színésztől, vagyis virágosat. A házasságuk azonban 3 év után, 2013-ban véget ért, a következő lánykérés 2016-ben jött. A Snapchat vezérigazgatója tette fel a nagy kérdést Mirandának, aki természetesen igent mondott. Esküvőjükre 2017-ben került sor, és azóta – egyelőre – együtt vannak.


Lady Gaga

Lady GagaForrás: dpa Picture-Alliance/AFP/usage worldwide/Hubert Boesl

Az énekesnő 2015-ben, Valentin-napon kapta az első gyűrűjét Taylor Kinney színésztől, aki egy hatalmas szív alakú gyémánttal díszített ékszert húzott Lady Gaga ujjára. A nagy szerelemnek azonban még az esküvő előtt vége szakadt 2016 júliusában. Nem sokáig szomorkodott Lady Gaga, 2017-ben már ügynökével esett szerelembe, és nagyon gyorsan megtörtént az eljegyzés is, de mint azt tudjuk, ezt is felbontották... A rajongók szerint Bradley Cooper iránt kialakult gyengéd érzelmei miatt, de ez persze csak feltételezés.


Gwyneth Paltrow

Gwyneth PaltrowForrás: AFP/2018 Getty Images/Rich Fury

Kevesen emlékeznek a színésznő első komoly kapcsolatára, pedig nem akárkivel gabalyodott össze: egyenesen Brad Pitt volt az első, aki eljegyezte a szőkeséget. 1996-ban húzott a színész Gwyneth ujjára gyűrűt, de a pár nem jutott el az oltárig: 1997-ben szakítottak. Ezt az eljegyzést hosszú kihagyás után követte a második: 2003-ban tette fel a nagy kérdést Chris Martin, a Coldplay énekese a színésznőnek. Össze is házasodtak és két közös gyermekük született, majd 2016-ban elváltak. Gwyneth azonban azóta már újraházasodott, Brad Falchuk író-producer vette el 2018-ban az énekesnőt.


Kaley Cuoco

Kaley CuocoForrás: AFP/2018 Getty Images/Frazer Harrison

Az Agymenők sztárja kétszer házasodott, és összesen háromszor húztak gyűrűt az ujjára. Először 2011 októberében jegyezte el őt Josh „Lazie” Resnik, de a következő év márciusára már véget is ért a románcuk. A következő szerelem 2013-ban érkezett az énekesnő életébe, Ryan Sweeting mindössze három hónap után jegyezte el a színésznőt, és még abban az évben össze is házasodtak, de kevesebb mint két évvel később elváltak. A harmadik gyűrűjét Karl Cook lovastól kapta Kaley 2017. november 30-án. 2018-ban össze is házasodtak, és azóta boldogan élnek.