Rékasi Károly szakított nagy szerelmével, a József Attila Színházzal

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
távozás szerelem József Attila Színház szakítás Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Komoly és fájdalmas döntést kellett meghoznia Rékasi Károlynak, egy szerelmétől vett búcsút.

Rékasi Károly nagy elhatározásra jutott, ami nemcsak neki fájdalmas. Úgy döntött, szakít egy nagy szerelmével, mégpedig a József Attila Színházzal. Bár rengeteg szép emlék köti oda, meg kellett hoznia ezt a döntést.

Rékasi Károly távozott a József Attila Színházból Fotó: Marton Szilvia/Origo

Az elköszönés után persze pocsékul éreztem magam,

Story Magazinnak

Sztárok, akik több eljegyzésen is túl vannak már: Lady Gaga és Kaley Cuoco is több gyűrűt kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20190227-sztarok-akik-tobb-eljegyzesen-is-tul-vannak-mar-lady-gaga-es-kaley-cuoco.htmlEgyáltalán nem példa nélküli, hogy a hollywoodi sztárok elsőre nem találják meg a boldogságot, csak az ő kudarcaiknak az egész világ a tanúja. A végül zátonyra futott kapcsolataik is a világ szeme láttára szökkennek szárba, jutnak el az eljegyzésig, majd a csúfos szakításig. Íme, azok a sztárok, akiknek egynél többször került jegygyűrű az ujjára: Katy Perry és Lady Gaga is többször mondott már igent a nagy kérdésre. TV + Sztárok--Megemlékeztek Andy Vajnáról az Oscar szervezői: Arnold Schwarzenegger is felháborodott a mulasztásonhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-megemlekeztek-andy-vajnarol-az-oscar-szervezoi.htmlAndy Vajna kimaradt az Oscar-gála megemlékezéséből, de most pótolták a mulasztást a szervezők. TV + Sztárok--Jósnő barátnője tartja a lelket Vajna Tímeábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-josno-baratnoje-tartja-a-lelket-vajna-timeaban-andy-vajna-halala-ota.htmlEgykor Rozália volt, aki megjósolta Andy Vajnát a barátnőjének, bár ő inkább agyhekkernek vagy életvezetési tanácsadónak szereti nevezni magát. Most úgy tudni, ő Timi vigasza a gyászban. TV + Sztárok--Curtis megszólalt az elmaradt kolozsvári koncertjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-curtis-megszolalt-az-elmaradt-kolozsvari-koncertjerol.htmlCurtisnek sajnos egy újabb koncertet kellett lemondania, de nem a saját hibájából: elárulta, pontosan mi történt. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee verset szavalhttp://www.life.hu/sztarok/20190227-ganxsta-zolee-verset-szaval-kolto.htmlKülönös projektbe vágott Ganxsta Zolee: versmondónak állt. TV + Sztárok--Nagypapával házasodott össze a 19 éves Samantha Simpson http://www.life.hu/sztarok/20190227-nagypapaval-hazasodott-ossze-a-19-eves-samantha-simpson.htmlAzon van Samantha és a 62 éves férje, hogy mihamarabb gyermekük legyen, de sokan bántják őket: pedofilnak tartják a férfit. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.