Sztárok, akikkel SMS-ben szakítottak: Jessica Simpson és Kisó is így járt

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Istock_Oles -
katy perry kim kardashian sms Jessica Simpson sztárok szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakítás sosem kellemes, de lehet jól, illetve tisztességesen csinálni. Az alábbi sztároknak azonban nem adatott meg a becsületes elválás, hosszú kapcsolatokat és házasságokat is zártak le egyetlen SMS-ben, ami finoman szólva is hatalmas modortalanság. Íme, azok a sztárok, akik így jártak.

Katy Perry

Katy Perry Forrás: People.com

Az énekesnő sem kapta meg a tisztességes lezárást, ugyanis Russel Brand nem vette a fáradságot, hogy személyesen közölje, szabadulni akar a házasságukból. Ehelyett csupán egy SMS-t írt Katy Perrynek, és az után sem találkoztak. Erre nincsen mentség, hiába voltak csak 14 hónapig házasok, hiszen mindenki megérdemelne legalább egy beszélgetést.


Jessica Simpson

Jessica Simpson Forrás: Jamie McCarthy / Getty Images North America / AFP

Az énekesnővel is nagyon goromba volt egy egykori barátja, pontosabban Adam Levine. A Maroon 5 frontembere nem vitte túlzásba a szakítós szöveg fogalmazását, és túl azon, hogy SMS-ben vetett véget a kapcsolatuknak, nem is nagyon magyarázkodott. Mindössze néhány szót írt. „Elfoglalt vagyok. Térre van szükségem" – ennyi állt az üzenetben.


Kim Kardashian

Kim Kardashian Forrás: AFP/Angela Weiss

A valóságshow-sztárral is nagyon tapló módon szakítottak. Annak idején Reggie Bush vetett véget a kapcsolatuknak egy üzenetben, ráadásul olyan frázisokat használt, hogy „ez nem a te hibád, hanem az enyém", és azt is leírta, hogy „térre van szükségem".

Kisó

Kiss Orsolya Forrás: Instagram/ Kiss Orsi

Kiss Orsolya, vagyis Kisó is járt már úgy, hogy a barátja nem tisztelte meg őt a személyes szakítással, csak egy üzenetet írt, ami nagyon rosszul érintette a műsorvezetőt. „Drámai borulás volt, sírógörcsök gyötörtek, és ebbe két hét alatt beleőszültem. Nem vicc! Azóta festetem a hajamat" – árulta el.


Lindsay Lohan

Lindsay Lohan Forrás: NurPhoto/Euan Cherry/Photoshot/NurPhoto/Euan Cherry

A színésznő járt a legrosszabbul az összes sztár közül, ugyanis vele nemhogy SMS-ben szakítottak, de még az üzenet tartalma is elképesztően sértő volt. „Menj, és keress valaki mást. Ha a közelembe vagy a házam közelébe jössz, gondoskodom róla, hogy megbánd. Ez minden, amit mondani tudok. Undorító vagy" – írta Sam Ronson Lindsay-nek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.