Vajna Tímea egyik barátja szerint az özvegy egyelőre nem férhet hozzá a vagyonhoz

magángép halál temetés vagyon Andy Vajna tragédia Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben Los Angelesbe repült Vajna Tímea, hogy férje hamvait a családja mellett is örök nyugalomra helyezzék. Egyik barátja szerint turistaosztályon kellett utaznia, mert egyelőre nem fér hozzá Andy Vajna vagyonához. 

Los Angelesben, a családja mellett is végső nyugalomra helyzeték Andy Vajna producert, filmügyi kormánybiztost. A Kiskegyednek nyilatkozott az özvegy, Vajna Tímea egyik barátja, aki azt állítja, hogy Vajna a halála pillanatáig nagyon jó viszonyt ápolt az első feleségével, aki egy fiút szült neki. Valószínűleg a filmmogul róla is gondoskodhatott a végrendeletében.

Vajna Tímea turistaosztályon repült Amerikába Forrás: instagram.com/timeavajna

A cikk szerint Andy halála után egyből zárolták a vagyont. Így, amikor Tímea visszarepült Los Angelesbe, nem vehette igénybe a magángépet, turistaosztályon utazott. "Miközben egy ország azt hiszi, hogy sokszoros milliárdos, Timi turistaosztályon repülte át férje hamvaival az óceánt" – mesélte a lapnak a barát.

"Viszont jelenleg – némi túlzással – csak az az övé, ami rajta van. Így az a néhány ékszer, amit Andytől kapott, és a ruhatára. Timinek jelen pillanatban elképzelése sincs arról, hogyan alakul a jövője, és fél is tőle" – folytatta az ismerős.

Debreczeni Zitát a gyermekvállalásról faggatták a követőihttp://www.life.hu/sztarok/20190301-debreczeni-zitat-a-gyermekvallalasrol-faggattak-a-kovetoi.htmlKözösségi oldalán kérdezhettek a rajongók Debreczeni Zita fotós, modelltől. A legtöbben arra voltak kíváncsiak, mikor eszeretnének gyermeket férjével, Gianni Annonival. TV + Sztárok--Pásztor Anna összetört a zaklatója öngyilkossága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190301--pasztor-anna-osszetort-zaklatoja-ongyilkossaga-miatt.htmlPásztor Anna zaklatója a cellájában követett el öngyilkosságot, az énekesnő megrendült attól, ami történt. TV + SztárokOrigoVV Fanni-ügy: a rendőrség cáfolta azokat az állításokat, amelyeket a gyanúsított volt ügyvédje tetthttp://www.life.hu/sztarok/20190301-vv-fanni-ugy-a-rendorseg-cafolta-azokat-az-allitasokat-melyeket-gyanusitott-volt-ugyvedje-tett.htmlA VV Fanni-ügy gyanúsítottjának egykori ügyvédje teljesen mást állít a jelenlegi helyzetről, mint a rendőrség. TV + Sztárok--Berki Mazsi eltűnt az Instagramról – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-berki-mazsi-eltunt-az-instagramrol-foto.htmlBerki Mazsi eltűnt az Instagram oldalról. Vajon ő is hacker áldozata lett, vagy csak egy időre megunta a posztolást? TV + Sztárok--Szabó Győző elmondta a véleményét Curtis elvonójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-szabo-gyozo-elmondta-a-velemenyet-curtis-elvonojarol.htmlNagy port kavart Curtis elvonókúrája. A hírek szerint ugyanis vitaminkúrával, szaunával és sporttal próbált lejönni a drogokról. Szabó Győző, aki 10 évig szintén a kábítószer rabja volt, elmondta a véleményét a különös rehabról. TV + SztárokOrigoTóth Andi szexi dekoltázst villantott a Nicki Minaj-koncertenhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-toth-andi-szexi-dekoltazst-villantott-a-nicki-minaj-koncerten.htmlA Nicki Minaj-koncerten tombolt a fél celebvilág, így Tóth Andi énekesnő is. Elképesztően szexi szerelésben indult bulizni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.