Meggondolta magát a ValóVilág 9 nyertese, VV Zsuzsu: mégsem ad pénzt játékostársának

Való Világ 9 nyeremény VV9 VV Zsuzsu VV Greg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Zsuzsu még a játék során ígérte meg VV Gregnek, hogy ha nyer, ad neki a pénzből. Ezt még a döntő után is megerősítette, mára azonban változott a helyzet – írja a Bors.

Úgy tűnik, hogy VV Zsuzsu meggondolta magát, és mégsem ad a nyereményéből VV Gregnek. A lány az RTL Fókuszának nyilatkozta, hogy lakásvásárlásban gondolkodik, és szeretne végre leérettségizni. Gregnek pedig mégsem ad a 36 milliós nyereményből.

"Nem szívesen adnék egy olyan embernek, aki ilyen csúnya volt a hátam mögött. Én úgy gondolom, ezért a pénzért megküzdöttem" – mondta Zsuzsu.



VV Greg keményen beszólt Curtisnek, a válaszra sem kellett sokáig várnihttp://www.life.hu/sztarok/20190302-vv-greg-kemenyen-beszolt-curtisnek-a-valaszra-sem-kellett-sokaig-varni.htmlA Facebook-oldalán üzent Curtisnek VV Greg, aki szerint a rapper belőle és a másságból is gúnyt űzött. TV + SztárokOrigoÍgy romantikázik szerelmével Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190302-igy-romantikazik-szerelmevel-nadai-aniko.htmlNádai Anikó és szerelme az egyéves évfordulójukat ünnepelték. A műsorvezető egy friss fotót is megosztott a közösségi oldalán kettejükről. TV + Sztárok--A szóvivője jelentette be: stroke-ot kapott Jerry Lee Lewishttp://www.life.hu/sztarok/20190302-szovivoje-jelentette-be-stroket-kapott-jerry-lee-lewis.htmlA 83 éves rock and roll legendát egy memphisi kórházban ápolják. TV + Sztárok--Pápai Joci elárulta, milyen szoros barátság fűzi Molnár Ferenc Caramelhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-papai-joci-elarulta-milyen-szoros-baratsag-fuzi-molnar-ferenc-caramelhez.htmlPápai Joci elárulta, rengeteget köszönhet szakmailag Molnár Ferenc Caramelnek. TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor bejelentette, hogy véget ért a Legyen Ön is milliomos!http://www.life.hu/sztarok/20190301-gundel-takacs-gabor-bejelentette-veget-ert-a-legyen-on-is-milliomos.htmlGundel Takács Gábor bejelentette, hogy véget ért a Legyen Ön is milliomos! TV + Sztárok--Így dolgozta fel a válást Pély Barnahttp://www.life.hu/sztarok/20190302-igy-dolgozta-fel-valasat-pelyi-barna.htmlAz énekes Joshi Bharat kérdéseire válaszolt a FEM3 Caféban. Pély Barna mesélt arról, hol lépett először színpadra, milyen tanácsot kapott az édesanyjától, és a nővéreihez fűződő viszonyáról is. Csupán egy témát szeretet volna elkerülni. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.