Pápai Joci elárulta, milyen szoros barátság fűzi Molnár Ferenc Caramelhez

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
A Dal 2019 Eurovíziós Dalfesztivál barátság Molnár Ferenc Caramel Pápai Joci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci elárulta, rengeteget köszönhet szakmailag Molnár Ferenc Caramelnek.

Mint arról már beszámoltunk, Pápai Joci nyerte A Dalt, ez pedig azt jelenti, hogy immár másodjára képviselheti Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon. Az én apám című dalt kollégájával és régi barátjával, Molnár Ferenc Caramellel közösen írta. Joci a BEST magazinnak most elárulta, nagyon sokat köszönhet az énekesnek.

A barátsága nélkül sehol sem tartanék. Mindig terelgetett. Tizenöt év alatt szakmai hullámvölgyeken és magaslatokon jártunk együtt, de mindig a legjobbat akartuk a másiknak. Erősebb kötelék fűz össze minket, mint a testvéreket, fél ember lennék nélküle. Olyan támaszok vagyunk egymás számára, ami semmi máshoz sem fogható."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mr.Eurovizíóval! Büszke vagyok hogy vele dolgozhatok! @papaijoci ⚡⚡

Molnár Ferenc Caramel (@caramelmusic) által megosztott bejegyzés,

Hasonlóképp vélekedik Caramel is.

Hihetetlenül érdekes, ahogy a sorsunk összefonódik, és hogy a barátságunkból akár szakmai sikerek is születhetnek. Voltak idők, amikor a fél karunkat is képesek lettünk volna odaadni azért, hogy a másik sikeres legyen. Olyanok vagyunk, mint két mágnes, nem tudunk egymástól elszakadni sem szakmailag, sem a magánéletben."

Sztárok, akikkel SMS-ben szakítottak: Jessica Simpson és Kisó is így járthttp://www.life.hu/sztarok/20190301-sztarok-akikkel-smsben-szakitottak-jessica-simpson-es-kiso-is-igy-jartak.htmlA szakítás sosem kellemes, de lehet jól, illetve tisztességesen csinálni. Az alábbi sztároknak azonban nem adatott meg a becsületes elválás, hosszú kapcsolatokat és házasságokat is zártak le egyetlen SMS-ben, ami finoman szólva is hatalmas modortalanság. Íme, azok a sztárok, akik így jártak. TV + Sztárok--Mallorcára vitték Michael Schumachert: a szomszédok már látták ishttp://www.life.hu/sztarok/20190301-mallorcara-vittek-michael-schumachert-a-szomszedok-mar-lattak-is.htmlMallorcán gyógyul tovább Michael Schumacher: a szomszédok látták is a Forma–1-es világbajnokot. TV + Sztárok--Sáfrány Emese, azaz Aleska kutyája furcsa színűnek tűnikhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-safrany-emese-azaz-aleska-kutyaja-furcsa-szinunek-tunik.htmlNem újdonság, hogy a hírességek nemcsak a hajukat festik, hanem olykor a kutyusuk is különböző színekben pompázik. Most Sáfrány Emese kutyája is kissé kékes színűnek tűnik. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia megmutatta, hogy nézett ki gyermekkorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-liptai-claudia-megmutatta-hogy-nezett-ki-gyermekkoraban.htmlHihetetlenül aranyos fotót posztolt a közösségi oldalára Liptai Claudia. Megmutatta, milyen volt gyermekkorában. TV + SztárokOrigoPásztor Anna összetört a zaklatója öngyilkossága miatthttp://www.life.hu/sztarok/20190301--pasztor-anna-osszetort-zaklatoja-ongyilkossaga-miatt.htmlPásztor Anna zaklatója a cellájában követett el öngyilkosságot, az énekesnő megrendült attól, ami történt. TV + SztárokOrigoSzabó Győző elmondta a véleményét Curtis elvonójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-szabo-gyozo-elmondta-a-velemenyet-curtis-elvonojarol.htmlNagy port kavart Curtis elvonókúrája. A hírek szerint ugyanis vitaminkúrával, szaunával és sporttal próbált lejönni a drogokról. Szabó Győző, aki 10 évig szintén a kábítószer rabja volt, elmondta a véleményét a különös rehabról. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.