Válásáról vallott Pártos Csilla: "Egy életre terveztem, nem voltam előrelátó"

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
pereskedés kilakoltatás válás Pécsi Ildikó Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó unokáját, a 21 éves Csabát hamarosan kilakoltatják az otthonából. A nagymama pert nyert egykori menye, Pártos Csilla ellen, a bíróság a színésznőnek adott igazat az ingatlannal kapcsolatban. Pártos és ügyvéd kedvese a Vasárnapi Blikkben adott interjút a rájuk váró nehézségekről.

Pártos Csilla már korábban kiköltözött a szóban forgó lakásból, fia, az egyetemista Csaba azonban maradt. Azt mondta, kivárja a végét, a rendőri kilakoltatást. A fiúban joggal merül fel a kérdés, hogy azért, amiért szülei elváltak, neki miért kellene kiköltöznie a családja tulajdonában lévő ingatlanból.

Pártos Csilla a válásáról beszélt Fotó: Zih Zsolt/MTVA


"A múltat megtagadni nem lehet. Ahogy az is lehetetlen, hogy egy házhoz, ami hosszú évekig a miénk volt, amit közösen csinosítgattunk, amiben az én életem munkája, keresete is benne van, máról holnapra ne legyen semmi közöm. Az sem lehetséges, hogy utólag egy egész közös élet eredményeit valaki egyoldalúan kisajátítsa. Felfoghatatlan, hogy egyszer volt családom, aztán hirtelen nincs. Elfogadhatatlan, hogy a családtagoknak egyik pillanatban még vannak kötelezettségei egymással szemben, majd ezek hirtelen megszűnnek. (...) Mindig családra vágytam, és egy életre terveztem. Ezért nem voltam előrelátó, nem gondoltam tudatosan a jövőmre, sohasem akartam, hogy bármi a nevemre kerüljön. Bár még a terhességem alatt is dolgoztam, a család volt mindig az első, nem a karrier. A televíziós műsorvezetést is a házasságom és a várandósságom miatt adtam fel, amit soha nem bántam meg. (...) Nagyon nehéz volt a válás után. Egyedül, a nulláról kellett egy új életet felépítenem. Az első két év rendkívüli erőpróba volt: tudomásul kellett vennem, hogy senkire nem számíthatok. Amint ezt beláttam, megerősített. Ma már ott tartok, hogy bár alig kapok tartásdíjat, mégis becsülettel tudom fizetni a fiam egyetemi tanulmányait és a mindennapi megélhetését"
– mondta a lapnak Pártos Csilla.

Meggondolta magát a ValóVilág 9 nyertese, VV Zsuzsu: mégsem ad pénzt játékostársánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190302-meggondolta-magat-a-valovilag-9-nyertese-vv-zsuzsu-megsem-ad-penzt-jatekostarsanak-vv-gregnek.htmlVV Zsuzsu még a játék során ígérte meg VV Gregnek, hogy ha nyer, ad neki a pénzből. Ezt még a döntő után is megerősítette, mára azonban változott a helyzet – írja a Bors. TV + SztárokOrigoVV Greg keményen beszólt Curtisnek, a válaszra sem kellett sokáig várnihttp://www.life.hu/sztarok/20190302-vv-greg-kemenyen-beszolt-curtisnek-a-valaszra-sem-kellett-sokaig-varni.htmlA Facebook-oldalán üzent Curtisnek VV Greg, aki szerint a rapper belőle és a másságból is gúnyt űzött. TV + SztárokOrigoÍgy romantikázik szerelmével Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190302-igy-romantikazik-szerelmevel-nadai-aniko.htmlNádai Anikó és szerelme az egyéves évfordulójukat ünnepelték. A műsorvezető egy friss fotót is megosztott a közösségi oldalán kettejükről. TV + Sztárok--A szóvivője jelentette be: stroke-ot kapott Jerry Lee Lewishttp://www.life.hu/sztarok/20190302-szovivoje-jelentette-be-stroket-kapott-jerry-lee-lewis.htmlA 83 éves rock and roll legendát egy memphisi kórházban ápolják. TV + Sztárok--Pápai Joci elárulta, milyen szoros barátság fűzi Molnár Ferenc Caramelhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190301-papai-joci-elarulta-milyen-szoros-baratsag-fuzi-molnar-ferenc-caramelhez.htmlPápai Joci elárulta, rengeteget köszönhet szakmailag Molnár Ferenc Caramelnek. TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor bejelentette, hogy véget ért a Legyen Ön is milliomos!http://www.life.hu/sztarok/20190301-gundel-takacs-gabor-bejelentette-veget-ert-a-legyen-on-is-milliomos.htmlGundel Takács Gábor bejelentette, hogy véget ért a Legyen Ön is milliomos! TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.