Pécsi Ildikó unokáját, a 21 éves Csabát hamarosan kilakoltatják az otthonából. A nagymama pert nyert egykori menye, Pártos Csilla ellen, a bíróság a színésznőnek adott igazat az ingatlannal kapcsolatban. Pártos és ügyvéd kedvese a Vasárnapi Blikkben adott interjút a rájuk váró nehézségekről.

Pártos Csilla már korábban kiköltözött a szóban forgó lakásból, fia, az egyetemista Csaba azonban maradt. Azt mondta, kivárja a végét, a rendőri kilakoltatást. A fiúban joggal merül fel a kérdés, hogy azért, amiért szülei elváltak, neki miért kellene kiköltöznie a családja tulajdonában lévő ingatlanból.

Pártos Csilla a válásáról beszéltFotó: Zih Zsolt/MTVA


"A múltat megtagadni nem lehet. Ahogy az is lehetetlen, hogy egy házhoz, ami hosszú évekig a miénk volt, amit közösen csinosítgattunk, amiben az én életem munkája, keresete is benne van, máról holnapra ne legyen semmi közöm. Az sem lehetséges, hogy utólag egy egész közös élet eredményeit valaki egyoldalúan kisajátítsa. Felfoghatatlan, hogy egyszer volt családom, aztán hirtelen nincs. Elfogadhatatlan, hogy a családtagoknak egyik pillanatban még vannak kötelezettségei egymással szemben, majd ezek hirtelen megszűnnek. (...) Mindig családra vágytam, és egy életre terveztem. Ezért nem voltam előrelátó, nem gondoltam tudatosan a jövőmre, sohasem akartam, hogy bármi a nevemre kerüljön. Bár még a terhességem alatt is dolgoztam, a család volt mindig az első, nem a karrier. A televíziós műsorvezetést is a házasságom és a várandósságom miatt adtam fel, amit soha nem bántam meg. (...) Nagyon nehéz volt a válás után. Egyedül, a nulláról kellett egy új életet felépítenem. Az első két év rendkívüli erőpróba volt: tudomásul kellett vennem, hogy senkire nem számíthatok. Amint ezt beláttam, megerősített. Ma már ott tartok, hogy bár alig kapok tartásdíjat, mégis becsülettel tudom fizetni a fiam egyetemi tanulmányait és a mindennapi megélhetését"
 – mondta a lapnak Pártos Csilla.