A Facebook-oldalán üzent Curtisnek VV Greg, aki szerint a rapper belőle és a másságból is gúnyt űzött.

A közösségi oldalán fakadt ki VV Greg, aki úgy érzi, hogy Curtis nagyon megbántotta.

"Kedves Széki Attila – avagy a nagy – Curtis!
Nagyon nagy csalódás vagy számomra! Egy jótékonysági gálaesten – ahol mindannyian Vietorisz Áron gyógyulásának megsegítése miatt voltunk jelen – számodra mások szándékos lejáratása a cél?! Miközben a sajtófotók készültek rólam, te, mint egy jóllakott óvodás beugrottál a képbe – mindenféle köszönés és megkérdezés nélkül – karonfogtál és a haveroddal lefotóztattad magad velem! Ezzel, eddig ugye nem is lenne semmi gond. Az viszont már kevésbé szimpatikus számomra, hogy a privát oldaladon gúny tárgyává teszel engem és magát a másságot! Elhiszem én, hogy Majka nélkül már nem mennek úgy a dolgok... és valahogy magadra kell hívnod a figyelmet, de miért pont így?!? Nem tudom milyen iskolai végzettséged lehet, de mától egy bizonyítvánnyal biztosan gazdagabb lettél! Ezzel viszont csak az a baj, hogy ezt szegénységinek hívják!!!" - írta Greg a Facebookon.

Természetesen a válaszra sem kellett sokáig várni, így reagált Curtis:

"Kedves Greg-avagy a nagy Ken baba.
Látom ég a ház a tegnapi posztom miatt ,amit egyébként viccnek szántam.
Először is, kezdjük azzal ,én nem ítélem el a másságot ,mivel rengeteg ismerősöm/munkatársam meleg. Együtt dolgozom évek óta velük és szuper a kapcsolatunk.
Említetted ,hogy ez egy jótékonysági est volt ,ami azért furcsa tőled ,mert ameddig te azzal voltál elfoglalva ,hogy minél több ingyen ételt és italt tömjél magadba ,addig én és a hozzám hasonló produkcióval is rendelkező ismert ember (veled ellentétben) ingyen és bérmentve léptünk fel.
Emellett egy szabad szemmel jól látható összeget is otthagytam a kisfiúnak.
Aranyos tőled az is ,hogy veled hívom magamra fel a figyelmet
Greg,nem akarlak tényleg megbántani de én már akkor díjakat nyertem a szakmában ,amikor te max azzal hívtad fel a figyelmet magadra ,hogy több smink volt rajtad mint a Macskák főszereplőin a Madáchban.
Itt lezártnak tekintem ezt a dolgot,sajnálom ha megbántottalak.
Szép hétvégét"