Ezért kér minden alkalomra drága ékszert férjétől, Buraktól Csősz Bogi

Forrás: Polyak Attila/Origo -
válás Csősz Boglárka ékszer Csősz Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csősz Bogi boldog és szerelmes, de azt vallja, jobb, ha az embernek van B terve. A Törökországban élő színésznő úgy véli, a legjobb, ha egy nő ékszerbe fekteti a vagyonát, így ha bármi baj van, rögtön pénzzé teheti azt.

Bogi és Burak között az égvilágon semmi probléma, de a luxusfeleség előrelátóan tekint a jövőbe: férjétől minden ünnepre drága ékszert kér, hogy egy esetleges válás esetén ne maradjon pénz nélkül.

„Odakint minden nő a vagyonának nagy részét ékszerekbe fekteti. Ha egy feleség kérhet valamit, akkor az biztos gyémánt lesz. Nem számítanak a márkák vagy a ruhák, az az elv, hogy ami rajtam van, az az enyém, és ha olyan helyzetbe kerülök, akkor bármikor átforgathatom készpénzre. Pár ezer dollár rögtön a zsebbe. (...) Ha véletlenül megszorulnál, bajba kerülnél, rögtön pénzzé tehető, nekem ez a politikám, és mindenkinek ezt ajánlom, hiszen bármikor történhet bármi” – mondta el a Vasárnapi Blikknek Bogi.

Csősz Bogi és férje, Burak Forrás: Polyak Attila/Origo

Jósnő barátnője tartja a lelket Vajna Tímeábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190228-josno-baratnoje-tartja-a-lelket-vajna-timeaban-andy-vajna-halala-ota.htmlEgykor Rozália volt, aki megjósolta Andy Vajnát a barátnőjének, bár ő inkább agyhekkernek vagy életvezetési tanácsadónak szereti nevezni magát. Most úgy tudni, ő Timi vigasza a gyászban. TV + Sztárok--Rubint Réka megmutatta, van papírja arról, hogy edzőhttp://www.life.hu/sztarok/20190223-megmutatta-edzo-diplomajat-rubint-reka-a-kovetoknek-es-kritikusainak.htmlRubint Réka kritikusai időről időre felvetik, hogy a fitneszedzőnek nincs is edző végzettsége. Réka besokallt, és egy Facebook-élőzés keretén belül megmutatta a papírjait, amelyeket az alábbi videóban te is megnézhetsz. TV + SztárokOrigoHíradósnak állna VV Csokihttp://www.life.hu/sztarok/20190219-hiradosnak-allna-vv-csoki-a-valovilag9-kizart-jatekosa.htmlA ValóVilág 9 kizárt játékosa, VV Csoki miután agresszív viselkedés miatt gyorsan befejezte reality-pályafutását, visszavágyik a médiába. A Life.hu megtalálta a férfit, aki interjúban elmesélte, mihez szeretne most kezdeni az életével. TV + SztárokOrigoÚjra rátalált a szerelem Hajdú Péterrehttp://www.life.hu/sztarok/20190221-ujra-ratalalt-a-szerelem-hajdu-peter-musorvezetore.htmlHajdú Péter újra boldog és szerelmes. A műsorvezető egyetlen rövid kapcsolatot leszámítva két és fél évig élt szingliként, ám egy hónapja betoppant az életébe Anna, aki mindent megváltoztatott. TV + SztárokOrigoRubint Rékának a rajongói segítenek gyászábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190219-rubint-rekanak-a-rajongoi-segitenek-gyaszaban-meghalt-az-edesapja.htmlRubint Réka péntekre virradóra veszítette el az édesapját. Állítja, a rajongók szeretete rengeteg erőt adott neki, amit vasárnap reggel egy videoüzenetben köszönt meg. TV + SztárokOrigoAdri, Reni, Csoki és Lacika szerint ő nyeri a ValóVilág 9-ethttp://www.life.hu/sztarok/20190217-adri-reni-csoki-es-lacika-szerint-o-nyeri-a-valovilag9et.htmlA VV9 már kiesett játékosai a BeleValóVilágban megtippelték, VV Zsuzsu, VV Greg vagy VV Hunor nyeri-e meg a szériát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.