A BBC Radio 2 egyelőre nem játssza a pedofíliával vádolt Michael Jackson dalait

Michael Jackson dal rádió pedofília BBC
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elege lett a BBC Radio 2 állomásnak Michael Jackson molesztálási ügyéből, úgy döntöttek, egy darabig nem hajlandóak játszani a pop királyának dalait.

Pár hete robbant ki a botrány a Sundance Fesztiválon, ahol levetítették azt a filmet, amelyben két állítólagos áldozat vallott arról, hogyan is molesztálta őket gyerekként Michael Jackson. A két férfi részletesen beszámolt arról, hogyan is csábította el őket a pop királya és mit kért tőlük szex közben.

A családtagokat természetesen nagyon felháborították a súlyos vádak, állítják, hazugság az egész, Jacko nem volt pedofil, csupán volt egy sajátos stílusa.

A BBC Radio 2 állomásnak azonban elege lett az ügyből és úgy döntöttek, elhatárolódnak Michael Jacksontól, jó darabig biztosan nem játsszák a dalait – számolt be róla a Daily Mail.

Michael Jackson dalait egyelőre nem játssza a BBC Radio 2 Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.