A rákból gyógyuló magyar modell, Szűcs Adriána mélypontjáról vallott

modell Szűcs Adriána rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rákból gyógyuló magyar modell mindig pozitív, de volt olyan pillanat, amikor megviselte a betegsége. Erről is vallott. 

Gyógyulása utolsó fázisához érkezett Szűcs Adriána, akinél másfél évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot. Azóta számos kemoterápiás kezelésen átesett, és meg is műtötték a modellt, most pedig ismét operációra készül.

Szűcs Adriána mélypontjáról vallott Forrás: Mokka

„Holnapután megműtenek, ez tényleg az utolsó lesz” – árulta el Adriána, akinek implantátumot fognak behelyezni a mellébe. A modell ugyanis az egészséges mellét is levetette, hogy csökkentse a rák kiújulásának kockázatát. Az operáció után azt tervezi, hogy még nagyobb erőbedobással segít a hasonló sorsú embereknek, átadja a saját tapasztalatait. Ugyan

Adriána nagyon pozitív és sugárzó személyiség, volt olyan pillanata a gyógyulási folyamat alatt, amikor mélypontra került.

A második kemoterápia után felszökött a láza, ami nagyon megviselte. „Úgy feküdtem le, ha nem kelek fel holnap, az sem baj. Ezután féltem is a következő kemótól” – árulta el Adriána, aki pszichológus segítségét is igénybe vette.

Függőségek, amikről a kedvenc sztárjaink nem tudnak lemondani: Robert Pattinsonnak és Salma Hayeknek is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-fuggosegek-amikrol-a-sztarok-nem-tudnak-lemondani-robert-pattinson-salma-hayek.htmlMindenkinek van függősége, olyasmi, ami nélkül fél embernek érezné magát, így nem meglepő, hogy a sztárok között is akadnak bőven olyanok, akiknek vannak addikcióik. A reggeli kávén vagy éppen a telefonfüggőségen túl akadnak igen bizarr szokások a hírességeknél, Salma Hayek például a szoptatás megszállottja... TV + Sztárok--A BBC Radio 2 egyelőre nem játssza a pedofíliával vádolt Michael Jackson dalaithttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-bbc-radio-2-egyelore-nem-jatssza-le-a-pedofiliaval-vadolt-michael-jackson-dalait.htmlElege lett a BBC Radio 2 állomásnak Michael Jackson molesztálási ügyéből, úgy döntöttek, egy darabig nem hajlandóak játszani a pop királyának dalait. TV + Sztárok--A színpadon verték bilincsbe a Charme együttes énekesét, Jáger Gyuláthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-szinpadon-vertek-bilincsbe-a-charme-egyuttes-enekeset-jager-gyulat.htmlÉrdekes esemény történt a Charme együttes kanadai koncertjén, ugyanis az énekest, Jáger Gyulát a színpadon verték bilincsbe. TV + SztárokOrigoFeltörték Sáfrány Emese Facebook-oldalát: visszaéltek az intim fotóivalhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-feltortek-safrany-emese-facebook-oldalat-visszaeltek-intim-fotoival.htmlNagyon kellemetlen helyzetbe került Sáfrány Emese, ugyanis feltörték a Facebbok-oldalát, és ellopták a privát üzenetben küldött fotóit. TV + SztárokOrigoKönyvírás és családalapítás: ezek Tóth Gabi jövőbeli terveihttp://www.life.hu/sztarok/20190303-konyviras-es-csaladalapitas-ezek-toth-gabi-jovobeli-tervei.htmlAz énekesnő tele van tervekkel a 2019-es esztendőben is. Új dalokkal és egy könyvvel is készül az idei évben, de a családalapítás is a tervei között szerepel. TV + SztárokOrigoDokumentumfilmet készítene életéről Hosszú Katinka: így akarja magát közelebb hozni az emberekhezhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-dokumentumfilmet-keszitene-eleterol-hosszu-katinka.htmlHosszú Katinka a könyvírás után dokumentumfilmet szeretne készíteni az életéről. Elmondása szerint egy mélyebb hangvételű filmet szeretne, amiből jobban megismerhetik őt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.