A rákból gyógyuló magyar modell mindig pozitív, de volt olyan pillanat, amikor megviselte a betegsége. Erről is vallott. 

Gyógyulása utolsó fázisához érkezett Szűcs Adriána, akinél másfél évvel ezelőtt diagnosztizáltak mellrákot. Azóta számos kemoterápiás kezelésen átesett, és meg is műtötték a modellt, most pedig ismét operációra készül.

Szűcs Adriána mélypontjáról vallottForrás: Mokka

„Holnapután megműtenek, ez tényleg az utolsó lesz” – árulta el Adriána, akinek implantátumot fognak behelyezni a mellébe. A modell ugyanis az egészséges mellét is levetette, hogy csökkentse a rák kiújulásának kockázatát. Az operáció után azt tervezi, hogy még nagyobb erőbedobással segít a hasonló sorsú embereknek, átadja a saját tapasztalatait. Ugyan Adriána nagyon pozitív és sugárzó személyiség, volt olyan pillanata a gyógyulási folyamat alatt, amikor mélypontra került. A második kemoterápia után felszökött a láza, ami nagyon megviselte. „Úgy feküdtem le, ha nem kelek fel holnap, az sem baj. Ezután féltem is a következő kemótól” – árulta el Adriána, aki pszichológus segítségét is igénybe vette.