Átteleltek a poloskák: újabb invázió várható

Forrás: Wikipedia/Yerpo -
poloska irtás Invázió tél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A poloskák megkeserítik az emberek életét, és nagyon nehéz kiirtani őket. A tavalyi invázió után a tavasz közeledtével újabb várható.

Mindenki várta már, hogy a hideg tél után elérkezzen a tavasz, ezzel együtt azonban a poloskák is felébrednek. Hamarosan újabb invázió várható, ugyanis a rovarnak sikerült áttelelnie. Már most is találkozhatunk a zöld vagy barna poloskákkal, később pedig csak egyre több lesz belőlük.

Újra támadnak a poloskák Forrás: Wikipedia/Yerpo

„Amikkel most találkozunk, azok már a múlt évről áttelelt példányok. Egy kis jó idő, egy kis napsütés, egy kis meleg hatására ezek az állatok aktivizálódnak, és ismét elkezdenek mozogni” – mondta Sár József entomológus a Tényeknek. Mivel a természetben nincs ellenségük, így kénytelenek vagyunk mi magunk elpusztítani őket. Bálint gazda ezt tanácsolja a poloskák ellen.

Buszhoz szaladó kislányt ütött el egy autó Miskolconhttp://www.life.hu/news/20190304-buszhoz-szalado-kislanyt-utott-el-az-auto-miskolcon.htmlEgy tizenéves lányt ütött el egy autó Miskolcon. NewsOrigoÉlő játékbabává műttette magát a japán férfi – fotókhttp://www.life.hu/news/20190304-elo-jatekbabava-muttette-magat-a-japan-ferfi.htmlA 24 esztendős Matt pont úgy néz ki, akár egy játékbaba. A férfi tagadja, hogy plasztikáztatott volna. NewsOrigoIdőjárás: erős szél és csapadék is lesz a hétenhttp://www.life.hu/news/20190304-idojaras-eros-szel-es-csapadek-is-lesz-a-heten.htmlSzeszélyesen indul a tavasz: a héten lesz részünk csapadékban, napsütésben és erős szélben is. NewsOrigoEgy szakértő szerint pusztító aszteroidák tarthatnak felénkhttp://www.life.hu/news/20190303-egy-szakerto-szerint-pusztito-aszteroidak-tarthatnak-felenk.htmlPusztító aszteroidáktól retteg egy 63 éves tudós, de tudja, mi lehet a megoldás. NewsOrigoA halhatatlanság elixírjét találták meg egy ősi kínai sírbanhttp://www.life.hu/news/20190303-a-halhatatlansag-elixirjet-talaltak-meg-egy-osi-kinai-sirban.htmlEgy ősi taoista szöveg alapján az örök élet elixírjeként azonosították a régészek azt a folyadékot, amelyet egy nyugati Han-dinasztia (i.e. 202 – i.sz. 8) idejéből való sírban találtak a közép-kínai Honan tartományban. News--Elrendelte a bíróság az élettársa meggyilkolásával gyanúsított szegedi nő letartóztatásáthttp://www.life.hu/news/20190301-elrendelte-a-birosag-az-elettarsa-meggyilkolasaval-gyanusitott-szegedi-no-letartoztatasat.htmlElrendelte a Szegedi Járásbíróság 30 napra az előzetes letartóztatását pénteken annak a negyvennégy éves nőnek, aki a gyanú szerint 2017 májusában megölte, majd elásta az élettársát – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-vel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.