Pintér Tibor KERO-t kérte fel legújabb musicaljének rendezésére: „Zsenialitását, a Kossuth-díját nem vitatja senki”

Forrás: TV2 -
Kerényi Miklós Gábor Pintér Tibor rendezés Nemzeti Lovas Színház KERO
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pintér Tibor Demjén Ferenc életéről készíti legújabb zenés darabját a Nemzeti Lovas Színházban. Rendezőnek pedig a botrányosan menesztett Kerényi Miklós Gábort választotta.

Régi vágya teljesült azzal Pintér Tibornak, hogy KERO-val készítheti el legújabb darabját, A szabadság vándorait. Elárulta, hogy húsz évvel ezelőtt dolgoztak már együtt az Operettszínház Elizabeth című musicaljében. Azóta nagyot fordult velük a világ, főleg az Operettszínház egykori igazgatójával, akit másfél évvel ezelőtt menesztettek színháza éléről zaklatás és bántalmazás vádjával. Tenyát nem érdekli kollégája múltja, ő csak a szakmai kvalitásait nézi.

Pintér Tibor Forrás: TV2

„Zsenialitását, a Kossuth-díját nem vitatja senki. Én ezeket a művészi értékeket szeretném hasznosítani, hogy a Nemzeti Lovas Színházban dolgozók tanulhassanak tőle. Számomra fontos a megbocsátás. Ez a jézusi tanítás az egyik legnemesebb, amelyet az életünkben alkalmazhatunk. Szeretnék Kerényi Miklós Gábornak valódi lehetőséget adni, hogy átadhassa a csodát, amelyre képes” – mondta el Tenya a Blikknek.

Könyvírás és családalapítás: ezek Tóth Gabi jövőbeli terveihttp://www.life.hu/sztarok/20190303-konyviras-es-csaladalapitas-ezek-toth-gabi-jovobeli-tervei.htmlAz énekesnő tele van tervekkel a 2019-es esztendőben is. Új dalokkal és egy könyvvel is készül az idei évben, de a családalapítás is a tervei között szerepel. TV + SztárokOrigoTolvai Reni őszintén mesélt a Kállay-Saunders Andrással való kapcsolatárólhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-tolvai-reni-oszinten-meselt-kallaysaunders-andrassal-valo-kapcsolatarol.htmlMindig is nagy érdeklődés kísérte Tolvai Reni egy-egy új videoklipjét, aktuális megjelenését vagy épp a magánéletét. Az énekesnő most elárulta, mennyire zavarja a kritika, illetve a párkapcsolatáról is őszintén mesélt. TV + SztárokOrigoDögös bikinis fotót tett közzé Nádai Anikóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-dogos-bikinis-fotot-tett-kozze-nadai-aniko.htmlA napokban ünnepelte kedvesével kapcsolatuk egyéves évfordulóját Nádai Anikó, és ennek örömére elutaztak pihenni. TV + Sztárok--Szívszorító posztban búcsúzik Hajdú Péter Koós Jánostól: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-szivszorito-posztban-bucsuzik-hajdu-peter-koos-janostol.htmlMegható bejegyzésben búcsúzott közösségi oldalán az elhunyt Koós Jánostól Hajdú Péter. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoBabos Tímea szakított edzőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-babos-timea-teniszezo-szakitott-edzojevel-nikola-horvattal.htmlA teniszező Babos Tímea lezárta az együttműködést eddig edzőjével, Nikola Horvattal.TV + Sztárok--Borbás Marcsi majdnem felhagyott a tévézésselhttp://www.life.hu/sztarok/20190303-borbas-marcsi-majdnem-felhagyott-a-tevezessel.htmlNem indult könnyen Borbás Marcsi tévés karrierje, volt egy pont, amikor azon is elgondolkozott, hogy otthagyja a pályát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.