20 évvel fiatalabb nőt szeret Ihos József humorista

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub -
párkapcsolat szerelem Ihos József humorista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ihos József már éppen kezdett lemondani a szerelemről, amikor találkozott mostani párjával.

A 61 éves Ihos József közel egy évtizedig élt agglegény életet és már-már kezdett lemondani arról, hogy egyszer még újra szerelmes lesz, amikor megismerte Évát. A hölgy 20 esztendővel fiatalabb nála, felszolgálóként és szaunamesterként dolgozik.

Bármit is építettem magam köré, Éva áttörte azt. Bájos, okos, kedves, ragaszkodó és házias. Mindent tud, és a humora is ragyogó. Az első telefonbeszélgetésünkben azt mondta: 'Már papírom is van róla, hogy forró a vérem: szaunamester vagyok.' Erre engem is elöntött a melegség. (...) Váltottunk pár szót, majd a közösségi oldalamon folytattuk a társalgást, bár addig is évek teltek el. Tetszett, ahogy egy témához hozzászólt, és ezt megírtam neki. Csetelni kezdtünk, és ahogy a levelek hosszabbodtak, szerveztünk egy találkozót. Nem volt könnyű, akkor még messzebb élt a fővárostól, de azóta már Budapestre költözött” – nyilatkozta a humorista a Ripostnak.

Ihos József újra boldog Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.