Korda György halál Koós János gyász barátság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György a kamerák előtt vallott arról, mennyire megérintette Koós János halála.

Korda György és Balázs Klári az otthonában látta vendégül a TV2 stábját. A műsorban az énekes elárulta, mélyen lesújtotta Koós János halála. Mint mondja, hiába voltak ellenfelek a táncdalfesziválon és voltak időszakok, amikor a karrierjüket tekintve rivalizáltak egymással, mindig is baráti kapcsolatot ápoltak.

Nem voltunk mindennapi kapcsolatban, de amikor megláttuk egymást és találkoztunk, éreztem ugyanazt a szeretetet irántam, mint amit én éreztem iránta. Inkább lelki társak voltunk. Ez azt jelenti, hogy ugyanazokat a dolgokat éreztem a pályánkkal kapcsolatban is.”

Medveczky Ilonát 78 évesen is intim fotókkal bombázzák hódolóihttp://www.life.hu/sztarok/20190305-medveczky-ilonat-78-evesen-is-intim-fotokkal-bombazzak-hodoloi.htmlHetvennyolcadik születnapját ünnepli Medveczky Ilona. A táncművész elárulta, hogy még mindig sok a hódolója, sokan keresik fel a közösségi oldalakon sőt, van, aki intim fotót is küldött magáról. TV + Sztárok--Ganxsta Zolee exének üzenhetett a közösségi oldalánhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-ganxsta-zolee-exenek-uzenhetett-a-kozossegi-oldalan.htmlGanxsta Zolee a közösségi oldalán egy olyan bejegyzést osztott meg, amely arról árulkodik, nagyon bánkódik a szakítás miatt. Talán még nincs minden veszve. TV + Sztárok--Zalatnay Sarolta elárulta Koós János titkáthttp://www.life.hu/sztarok/20190305-zalatnay-sarolta-elarulta-koos-janos-titkat.htmlZalatnay Sarolta mindent tudott Koós Jánosról, egy titkát most el is árulta. TV + SztárokOrigoRékasi Károly és Pikali Gerda spirituális helyszínt választottak esküvőjük helyszínéülhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-spiritualis-helyszint-valasztottak-eskuvojuk-helyszineul.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda az esküvőjüket tervezgetik, és már meg is találták a legalkalmasabb helyszínt. TV + Sztárok--Debreczeni Zita fotózott a szülőszobában Luxus Dalma szülésekorhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-debreczeni-zita-fotozott-a-szuloszobaban-luxus-dalma-szulesekor.htmlSmaltig Dalma elárulta, hogy ott volt vele a szülőszobán barátnője, Debreczeni Zita, aki fotókon örökítette meg a szülés pillanatait. TV + SztárokOrigoFüggőségek, amikről a kedvenc sztárjaink nem tudnak lemondani: Robert Pattinsonnak és Salma Hayeknek is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20190304-fuggosegek-amikrol-a-sztarok-nem-tudnak-lemondani-robert-pattinson-salma-hayek.htmlMindenkinek van függősége, olyasmi, ami nélkül fél embernek érezné magát, így nem meglepő, hogy a sztárok között is akadnak bőven olyanok, akiknek vannak addikcióik. A reggeli kávén vagy éppen a telefonfüggőségen túl akadnak igen bizarr szokások a hírességeknél, Salma Hayek például a szoptatás megszállottja... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.