Majoros Hajni megijedt, miután apának és anyának kezdték el szólítani egymást Majkával: attól tartott, ez rossz hatással lesz a szexuális életükre. 

Minden párt óva intenek attól, hogy a gyerekek születése után anyának és apának hívják egymást, mégis sokan megteszik. Majoros Hajniéknál is így alakult és elárulta, változtatott-e ez az életükön.

Hajni elárulta, volt-e rájuk hatással az, hogy anyának és apának szólítják egymástFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nem is foglalkoztam ezzel az egésszel, mindaddig, amíg bele nem botlottam olyan írásokba, amik óva intettek attól, hogy otthon a szülők apának és anyának szólítsák egymást. Mivel a szakemberek szerint ez a látszólag aprócska nyelvi játék képes mindörökre hazavágni a pár szexualitását. Azt meg ugye mi nem akartuk. Ráadásul ebben a dologban az anyukáink is egyetértettek, akik szintén azt mondták, hogy ez nem egészséges. Megijedtem, és megkértem Petit is, hogy ne szólítson úgy többet, hogy anya. Ő meg csak nézett rám furán és kérdőn, hogy miért ne?! Nem tudta, hogy elkezdtem félni, hogy esetleg a kapcsolatunkban megváltozhatnak majd bizonyos dolgok. Leginkább attól tartottam, hogy el fogjuk veszíteni az intimitást. De Peti nem az a típus, aki ilyesmitől megijed, sőt kifejezetten a családot megerősítő kifejezésnek érezte” – írta Hajni a MyMirror.hu-n. „Ma már nem félek, hogy Peti csak a gyermekei anyjaként néz rám, mert nálunk nem csak a szülői kötelességtudat alakult ki. Rendszeresen figyelünk arra, hogy legyenek kettesben lévő napjaink, közös estéink, és az intimitás is elég fontos szerepet tölt be az életünkben” – árulta el.