Majoros Hajni elárulta, félt, hogy tönkremegy a szexuális életük

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Majoros Hajnalka intim anya Majka apa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajni megijedt, miután apának és anyának kezdték el szólítani egymást Majkával: attól tartott, ez rossz hatással lesz a szexuális életükre. 

Minden párt óva intenek attól, hogy a gyerekek születése után anyának és apának hívják egymást, mégis sokan megteszik. Majoros Hajniéknál is így alakult és elárulta, változtatott-e ez az életükön.

Hajni elárulta, volt-e rájuk hatással az, hogy anyának és apának szólítják egymást Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

ez a látszólag aprócska nyelvi játék képes mindörökre hazavágni a pár szexualitását. Azt meg ugye mi nem akartuk.

MyMirror.hu-n
Ma már nem félek, hogy Peti csak a gyermekei anyjaként néz rám, mert nálunk nem csak a szülői kötelességtudat alakult ki. Rendszeresen figyelünk arra, hogy legyenek kettesben lévő napjaink, közös estéink, és az intimitás is elég fontos szerepet tölt be az életünkben” –

Rékasi Károly és Pikali Gerda spirituális helyszínt választottak esküvőjük helyszínéülhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-rekasi-karoly-es-pikali-gerda-spiritualis-helyszint-valasztottak-eskuvojuk-helyszineul.htmlRékasi Károly és Pikali Gerda az esküvőjüket tervezgetik, és már meg is találták a legalkalmasabb helyszínt. TV + Sztárok--Úgy tudni, kisebb műtétet követően hunyt el Koós Jánoshttp://www.life.hu/sztarok/20190305-ugy-tudni-kisebb-mutetet-kovetoen-hunyt-el-koos-janos.htmlAz egész országot megrázta a hír, hogy 81 éves korában elhunyt Koós János, táncdalénekes-színész. A család az MTI-nek azt nyilatkozta, rövid ideig tartó betegségben halt meg a művész, úgy tudni, végül a szíve adta fel a harcot. TV + Sztárok--Exatlon Hungary: Drobina Norbert elmondta, min alapult a Dombi Rudolffal való konfliktusahttp://www.life.hu/sztarok/20190304-exatlon-hungary-drobina-norbert-elmondta-min-alapult-a-dombi-rudolffal-valo-konfliktusa.htmlDrobina Norbert távozott az Exatlon Hungary játékából. A férfi versenytáncosként érkezett a megmérettetésre, és volt egy nagy konfliktusa Dombi Rudolf olimpikonnal is. Erről rántotta le most a leplet. TV + Sztárok--Justin Timberlake szívhez szóló poszttal köszöntötte feleségéthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-justin-timberlake-szivhez-szolo-poszttal-koszontotte-feleseget.htmlJustin Timberlake feleségét, Jessica Bielt köszöntötte születésnapja alkalmából az Instagramon. Olyan csodás dolgokat írt szerelméről, hogy ettől bárki meghatódna. TV + Sztárok--A rákból gyógyuló magyar modell, Szűcs Adriána mélypontjáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-a-rakbol-gyogyulo-magyar-modell-szucs-adriana-melypontjarol-vallott.htmlA rákból gyógyuló magyar modell mindig pozitív, de volt olyan pillanat, amikor megviselte a betegsége. Erről is vallott. TV + SztárokOrigoHat éve annak, hogy elcsattant az első csók Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190304-hat-eve-annak-hogy-elcsattant-az-elso-csok-weisz-fanni-es-ferje-hajmasy-peter-kozott.htmlWeisz Fanni és férje, Hajmásy Péter első elcsattant csókjuk hatéves évfordulóját ünnepelte. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.