Ápolónő lett a Barátok közt korábbi sztárjából, Németh Franciskából.

Németh Franciska korábban szerepelt a Barátok köztben, majd úgy döntött, visszaül az iskolapadba, és új karrierbe kezd: beteg gyermekeken szeretne segíteni. Most a Szent János Kórház gyermeksebészeti és traumatológiai osztályán dolgozik ápolónőként.

Eredetileg orvosnak készültem, de olyan ingerek, lehetőségek értek, amiket akkor inkább választottam. Nem bánom, hogy így döntöttem, 29 éves koromra a kommunikációs szakmában már megmásztam a karrierlétrát, mindent elértem, amit lehetett. Éreztem, hogy nem vagyok jó helyen, és ez már fizikai tünetekben is megmutatkozott, rendszeresen vérzett az orrom, fájt a fejem. Egy külföldi úton influenzás voltam, az is kétséges volt, haza tudok-e jönni" – nyilatkozta a Borsnak.

Franciska azt is elárulta, jól tudta, hogy ápolónőként sokkal kevesebbet fog keresni, de őt ez sem érdekli.

Tudtam, hogy nehéz lesz, de úgyis vállaltam, hogy sokkal több a munka, és töredékét keresem ápolónőként annak, amit korábban. Magánkórházban nem szeretnék dolgozni mégsem, én most érzem azt, hogy igazán hasznos vagyok. A gyermektraumatológián dolgozni, pláne édesanyaként lelkileg is nehéz, de a gyerekek jól gyógyulnak, olyasmiket is kibírnak, amit a felnőttek nem. Engem az inspirál, amikor az utolsó kontrolljukra jönnek, és már mosolyognak, hálásak, rajzolnak vagy készítenek nekünk valamit."