Katalin hercegnének a kisfia, György herceg szólt be

Belfast Katalin hercegné foci beszólás György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem várt helyről érkezett Katalin hercegnéhez a kritika: kisfia, György herceg szólt be neki.

Katalin hercegné és Vilmos herceg gyermekeikkel együtt utaztak el hivatalos látogatásra Észak-Írországba. Az egyik programot a belfasti Windsor Park stadionban tartották, ahol a gyönyörű hercegné kislányokkal együtt focizott, hogy így népszerűsítse a sportágat.

Látta a jelenetet a kis György herceg is, aki nagyon nem volt elégedett édesanyja teljesítményével, be is szólt neki:

Anya, ezt nagyon bénán csinálod" – idézi a herceg szavait az Express.

Persze Katalin nem neheztelt a kisfiára, inkább megjegyezte, hogy legközelebb megfogadja majd György tanácsait.

Katalin hercegné a kisfia szerint nem tud focizni Forrás: Getty Images/2019 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo
Katalin és Meghan hercegné együtt ünnepelték Károly hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20190306-katalin-es-meghan-hercegne-egyutt-unnepeltek-karoly-herceget.htmlKarácsony óta nem szerepelt közös fotón Katalin és Meghan hercegné. Sok pletyka kering kettejük viszonyáról, most Károly herceg beiktatásának 50. évfordulóján újra együtt voltak. Íme a fotók. TV + Sztárok--Pumped Gabo végrendelkezett, és elárulta, hova szórják a hamvaithttp://www.life.hu/sztarok/20190306-pumped-gabo-vegrendelkezett-es-elarulta-hova-szorjak-a-hamvait.htmlFiatal kora ellenére Pumped Gabo már végrendelkezett, sőt azt is eldöntötte, hová szórják majd a hamvait. A Pénzt vagy éveket! című műsorban beszélt erről. TV + Sztárok--Halála előtt jegyezte el kedvesét Luke Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-halala-elott-jegyezte-el-kedveset-luke-perry.htmlA Beverly Hills 90210 sztárja, Luke Perry hétfőn hunyta le örökre a szemét. Néhány nappal előtte szenvedett stroke-ot. Az agykárosodás túl nagy mértékű volt ahhoz, hogy túlélje. Most kiderült, hogy nem sokkal előtte jegyezte el kedvesét, Wendy Madison Bauert. TV + Sztárok--Keith Flint a halála előtt szakított feleségével, ez is lehetett az öngyilkosság okahttp://www.life.hu/sztarok/20190305-keith-flint-a-halala-elott-szakitott-felesegevel-ez-is-lehetett-az-ongyilkossag-oka.htmlEssexi otthonában holtan találták hétfőn a Prodigy együttes énekesét, Keith Flintet. Úgy tudni, a napokban szakítottak feleségével, a japán modellel, Mayumi Kai-jal. TV + Sztárok--VV Dennis egykori kedvese, VV Fanni halála után jött le a drogokrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-vv-dennis-egykori-kedvese-vv-fanni-halala-utan-jott-le-a-drogokrol.htmlVV Dennis őszintén osztotta meg a nyilvánosságal a ValóVilág 7. szeriája utáni életét. Drogfüggő lett, kicsúszott a lába alól a talaj. TV + SztárokOrigoGelencsér Timi elsírta magát az Exatlon Hungarybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190305-gelencser-timi-elsirta-magat-az-exatlon-hungaryben.htmlGelencsér Tímea teljesen összetört amiatt, mert csapata az egyik feladatban alulmaradt az Exatlon Hungaryben. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.