Milliókat ajánlott fel egy thai farmtulajdonos annak a férfinak, aki elveszi a lányát

farm hirdetés tulajdonos millió szűz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hirdetésben keres férjet a lányának egy tehetős thai apuka.

Az 58 éves Arnon Rodthong egy nagyobb duriánfarm tulajdonosa, és úgy döntött, ideje végre férjhez adni 26 esztendős lányát. Ennek érdekében egy hirdetést is feladott, amelyben kiemeli Karnsita remek tulajdonságait: jól műveli a földet, kiválóan beszél angolul és kínaiul, ráadásul még szűz...

Ha pedig ez még nem lenne elég csábító a férjjelöltek számára, az apuka 88 millió forintnyi összeget és a duriánfarmját is felajánlotta az illetőnek. A leendő vej nemzetisége nem fontos, mint írja az édesapa, a lényeg, hogy szeresse a lányát, és dolgozzon szorgalmasan.

Karnsitának először egy barátja mutatta meg a hirdetést, és a lány nagyon meglepődött rajta, de nem szidta le emiatt az édesapját. Nem bánja a hirdetést, csak azt szeretné, hogy a leendő párja jó ember legyen, és szeresse a családját – számolt be róla a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.