B. Zsuzsanna gyilkosa üzeneteket küldött a nő mobiljáról annak halála után

Forrás: Shutterstock -
gyilkosság halál Anglia B. Zsuzsanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
B. Zsuzsanna holttestére tavaly májusban találtak rá, egy brit férfit le is tartóztattak az üggyel kapcsolatban. Kiderült, hogy a feltételezett gyilkos a nő halála után is küldött üzeneteket Zsuzsanna telefonjáról.

Az Egyesült Királysághoz tartozó Jersey szigetén mosta partra a víz B. Zsuzsanna holttestét tavaly májusban, a halál okát azonban nem lehetett megállapítani. Az üggyel kapcsolatban már akkor letartóztattak egy férfit, Jamie Lee Warnt, aki ismerte a nőt. A Bors szerint szeretők voltak.

B. Zsuzsanna telefonjáról még üzengetett gyilkosa Forrás: Shutterstock

A végzetes napon Zsuzsanna a férfi házához ment, hogy egy bizonyos pénzösszeget hajtson be tőle, ekkor történhetett a gyilkosság, a nő autójában. Ugyan a nyomozók nem találták meg Zsuzsanna mobiltelefonját, előkerültek olyan üzenetek, amelyeket a készülékről küldtek, méghozzá minden bizonnyal a nő halála után. Ezzel valószínűleg azt akarhatta elérni a férfi, hogy azt higgyék, Zsuzsanna életben van. A férfi mindent tagad, a tárgyalás folytatódik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.