Jobb ember leszek!: ezt gondolják a segítségnyújtásról a sztárok

Caramel kampány segítségnyújtás Vincze Lilla jobb ember leszek kampány 2019 Jobbemberleszek Mádai Vivien segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A segítségnyújtás fontos, de a rohanó hétköznapokban gyakran megfeledkezünk róla. A Life.hu Jobb ember leszek! kampányának márciusi kihívásában éppen erre szeretnénk felhívni a figyelmet. Riporterünk Vincze Lilla énekesnőt, Mádai Vivien műsorvezetőt és Caramel énekest kérdezte arról, ők hogyan segítenek másoknak. 
Varga Izabella aranyos gyermekkori fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190306-varga-izabella-aranyos-gyermekkori-fotot-posztolt.htmlAz utóbbi időben gyakran megmutatják a hírességek, hogyan néztek ki gyermekkorukban. Most Varga Izabella volt soron, aki már kislányként is gyönyörű volt. TV + Sztárok--Curtis magára tetováltatta kedvese nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20190306-curtis-magara-tetovaltatta-kedvese-nevet.htmlSok dolgon ment át az utóbbi időben Curtis és kedvese, Kriszti. A rapper nemrégiben jött ki az elvonóról, miután beismerte, hogy drogproblémákkal küzd. Úgy tűnik, szerette volna megköszönni kedvesének, hogy mellette állt, ehhez pedig különleges ajándékot választott. TV + SztárokOrigoKatalin és Meghan hercegné együtt ünnepelték Károly hercegethttp://www.life.hu/sztarok/20190306-katalin-es-meghan-hercegne-egyutt-unnepeltek-karoly-herceget.htmlKarácsony óta nem szerepelt közös fotón Katalin és Meghan hercegné. Sok pletyka kering kettejük viszonyáról, most Károly herceg beiktatásának 50. évfordulóján újra együtt voltak. Íme a fotók. TV + Sztárok--Pumped Gabo végrendelkezett, és elárulta, hova szórják a hamvaithttp://www.life.hu/sztarok/20190306-pumped-gabo-vegrendelkezett-es-elarulta-hova-szorjak-a-hamvait.htmlFiatal kora ellenére Pumped Gabo már végrendelkezett, sőt azt is eldöntötte, hová szórják majd a hamvait. A Pénzt vagy éveket! című műsorban beszélt erről. TV + Sztárok--Michael Jackson házassága csak a nyilvánosságnak szólt - állítja egy férfihttp://www.life.hu/sztarok/20190306-michael-jackson-hazassaga-csak-a-nyilvanossagnak-allitja-egy-ferfi.htmlNemrégiben mutatták be a Leaving Neverland című dokumentumfilmet, amelyben férfiak mesélnek arról, hogy milyen viszonyuk volt Michael Jacksonnal. Egyikük most azt állítja, hogy a pop királya bevallotta neki: a házassága csak a nyilvánosságnak szólt. TV + Sztárok--Halála előtt jegyezte el kedvesét Luke Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20190306-halala-elott-jegyezte-el-kedveset-luke-perry.htmlA Beverly Hills 90210 sztárja, Luke Perry hétfőn hunyta le örökre a szemét. Néhány nappal előtte szenvedett stroke-ot. Az agykárosodás túl nagy mértékű volt ahhoz, hogy túlélje. Most kiderült, hogy nem sokkal előtte jegyezte el kedvesét, Wendy Madison Bauert. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.