Az RTL Klub Barátok közt című sorozatába érkezik egy új szereplő, aki Novák Laci nem ismert családjához köthető. Érdekes helyzeteket teremthet Epres Adél felbukkanása, akit Papp Barbara, egy kaposvári színihallgató alakít.

Új szereplő forgatja fel a Barátok közt háza tájának életét, méghozzá egy Epres Panni nevű titokzatos lány személyében, aki Novák Laci soha nem ismert családjához köthető. A fordulat meglepő, hiszen a Tihanyi-Tóth Csaba által megformált karakter is árvaházban nőtt fel, akárcsak a Berényi testvérek.

Új szereplő érkezik a Barátok köztbeForrás: RTLklub

A lányt Papp Barbara, egy kaposvári színihallgató alakítja, aki nem is árulhatott el semmit a karakteréről, de azt elmondta, nem először próbált bekerülni a sorozatba. „Tizenhat évesen egyszer már részt vettem egy válogatón, igaz, akkor még fel sem merült bennem, hogy színész legyek. Az ELTE földtudományi szakára jártam, lehettem volna geográfus, meteorológus, de a diploma előtt fél évvel távoztam” – mondta a Blikknek Barbara, aki ezután kezdte színművészeti tanulmányait, amiből még fél éve van hátra. „Most már, ha törik, ha szakad, megcsinálom"”– mesélte a lány, akinek felbukkanása érdekes kavarodást hozhat a sorozatban.