Bekapta egy bálna, majd ki is köpte a gyanútlan mélytengeri búvárt

bálna Dél-Afrika Szardínia búvár rajzás pánik élelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szardíniák rajzását és a cápák, delfinek, bálnák táplálkozását akarta megfigyelni Rainer Schimpf mélytengeri búvár. Mindeközben a férfit bekapta egy bálna, majd szinte azonnal ki is köpte. Kollégái hátborzongató képsorokat készítettek róla. 

Dél-Afrika partjainál szerette volna megfigyelni a szardíniák rajzását Rainer Schimpf mélytengeri búvár. Ilyenkor érkeznek a halrajhoz ugyanis a delfinek, cápák, bálnák és más állatok, hogy táplálkozzanak.

Huszonöt tengeri mérföldnyire a parttól kezdték meg a munkát, amikor a tapasztalt búvárral nem mindennapi dolog történt – írja a Daily Mail. Mintha a bibliai Jónás-történet elevenedett volna meg, egy bálna bekapta Rainert. „Hirtelen nyomást éreztem a csípőmnél” – emlékezett vissza a férfi.

Mint mondta: ösztönösen visszatartotta a lélegzetét, úgy vélte, hogy a bálna bizonyára mélyebbre úszik majd vele. „Ekkor éreztem, hogy a nyomás enyhül a csípőmnél, majd kiköpött” – ecsetelte a férfi a nem mindennapi pillanatot.

Életfogytiglani börtönre ítélték a Teréz körúti robbantót: 30 év múlva szabadulhat leghamarabbhttp://www.life.hu/news/20190312-eletfogytiglani-bortonre-iteltek-a-terez-koruti-robbantot-30-ev-mulva-szabadulhat-leghamarabb.htmlMeghozták az ítéletet a Teréz körúti robbantó ügyében: ez már jogerős. NewsFotó: Mudra László - OrigoMartina Big fekete nőként él – fotóhttp://www.life.hu/news/20190312-martina-big-fekete-nokent-el.htmlMartina Big különböző injekciókkal változtatta meg a bőrszínét: ma már fekete nőként él. NewsOrigoMartina Big fekete nőként él – fotóhttp://www.life.hu/news/20190312-martina-big-fekete-nokent-el.htmlMartina Big különböző injekciókkal változtatta meg a bőrszínét: ma már fekete nőként él. NewsOrigoMarwan Alteir a nők körmei alapján készített túlélési útmutatót férfiaknakhttp://www.life.hu/news/20190312-marwan-alteir-a-nok-kormei-alapjan-keszitett-tulelesi-utmutatot-ferfiaknak.htmlA nők körméről készített túlélési útmutatót egy férfi: úgy gondolja, hogy a manikűr rengeteget elárul egy hölgyről. NewsOrigoIdőjárás: viharos szél és akár hózápor is jöhethttp://www.life.hu/news/20190311-idojaras-viharos-szel-es-akar-hozapor-is-johet.htmlViharos széllel indul a hét, csaknem az egész ország területére elsőfokú figyelmeztetést adtak ki. News--Visszatér a hideg, barátságtalan időhttp://www.life.hu/news/20190310-visszater-a-hideg-idojaras.htmlNem árt, ha még kéznél van a télikabát, a sál és a sapka. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.