A Forbes magazin cikke szerint csupán két előadó tudott rádiós slágert csinálni a tavalyi évben. Ők pedig a Halott Pénz és a Wellhello. Ezen Majka és Curtis is felháborodott.

„A Halott Pénzen és a Wellhellón kívül tavaly senki sem tudott rádiós slágert írni, és ez nem véletlen” – ezzel a címmel jelent meg cikk a Forbes magazin oldalán a minap. Köztudott, hogy a korábban elválaszthatatlan rapperek, Majka és Curtis utóbbi drogbotránya óta nem sok dologban értenek egyet, most mégis egy emberként háborodtak fel. 

Majka például Instagram-oldalára is kiposztolta a cikket, majd feltette rajongóinak a kérdést, vajon egyetértenek-e vele. Curtis szintén közösségi oldalán adott hangot ellenérzésének. 

„Értek én mindent, és megint nem a két zenekar ellen irányul a posztom, de ennyire szemellenzővel látni és véleményt formálni nem éppen korrekt...” – kezdte bejegyzését Curtis, aki még azt is leírta, hogy Füttyös című daluk mennyivel ért el nagyobb hallgatottságot a Wellhello és a Halott Pénz slágereinél.