Majka és Curtis szerint nem csak két zenekar csinált slágert

sláger zene rádió Majka Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forbes magazin cikke szerint csupán két előadó tudott rádiós slágert csinálni a tavalyi évben. Ők pedig a Halott Pénz és a Wellhello. Ezen Majka és Curtis is felháborodott.

„A Halott Pénzen és a Wellhellón kívül tavaly senki sem tudott rádiós slágert írni, és ez nem véletlen” – ezzel a címmel jelent meg cikk a Forbes magazin oldalán a minap. Köztudott, hogy a korábban elválaszthatatlan rapperek, Majka és Curtis utóbbi drogbotránya óta nem sok dologban értenek egyet, most mégis egy emberként háborodtak fel.

Majka például Instagram-oldalára is kiposztolta a cikket, majd feltette rajongóinak a kérdést, vajon egyetértenek-e vele. Curtis szintén közösségi oldalán adott hangot ellenérzésének.

„Értek én mindent, és megint nem a két zenekar ellen irányul a posztom, de ennyire szemellenzővel látni és véleményt formálni nem éppen korrekt...” – kezdte bejegyzését Curtis, aki még azt is leírta, hogy Füttyös című daluk mennyivel ért el nagyobb hallgatottságot a Wellhello és a Halott Pénz slágereinél.

Ezt tette Gábor Zsazsa hagyatékával az özvegy, Frédéric von Anhalthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-ezt-tette-gabor-zsazsa-hagyatekaval-az-ozvegy-frederic-von-anhalt.htmlGábor Zsazsa aranyövéből készíttetett pórázt kutyájának a néhai sztár özvegye, Frédéric von Anhalt. TV + Sztárok--Koholák Alexáék közös képet posztoltak a hölggyel, akivel együtt élnekhttp://www.life.hu/sztarok/20190312-koholak-alexaek-kozos-kepet-posztoltak-a-holggyel-akivel-egyutt-elnek.htmlMár nem titok, hogy Farkas Alexa, azaz Koholák Alexa és férje egy nővel élnek együtt. Ritkán posztolnak közös képet, ám most megmutatták, milyen boldogok is együtt. TV + SztárokOrigoFelhőtlenül boldog pillanatot osztott meg Király Viktor és kedvesehttp://www.life.hu/sztarok/20190312-felhotlenul-boldog-pillanatot-osztott-meg-kiraly-viktor-es-kedvese.htmlNemrégiben költözött be első közös otthonába Király Viktor és szerelme, Virág Anita. A fiatal énekes és kedvese most egy olyan fotót osztott meg, amelyen azt láthatjuk, mennyire boldogok. TV + SztárokOrigoRubos Friderika lenge öltözetben szexizetthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-rubos-friderika-lenge-oltozetben-szexizett.htmlRengeteg új dologba kezdett Rubos Friderika az utóbbi időben. Pintér Tiborral való szakítása óta fontolóra vette a DJ-szakmát, most pedig egy szexi fotó készült róla. TV + Sztárok--Caramel feleségének, Szilágyi Szilviának ellopták a kerékpárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-caramel-felesegenek-szilagyi-szilvianak-elloptak-a-kerekparjat.htmlFelháborító dolgot osztott meg közösségi oldalán Szilágyi Szilvia, Caramel felesége. A gyönyörű influenszernek ellopták a kerékpárját. Követőitől kér segítséget, hogyan akadályozhatná meg, hogy legközelebb ilyesmi történjen. TV + SztárokOrigoEllen DeGeneres humorista a Barátok közt Vili bácsijáról posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-ellen-degeneres-humorista-a-baratok-kozt-vili-bacsijarol-posztolt.htmlAkik követik az amerikai színésznő, humorista Ellen DeGeneres közösségi oldalát, azok kiszúrhattak rajta egy szokatlan arcot. A híresség ugyanis a Barátok közt Vili bácsijáról osztott meg egy mémet. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.