Házasodni készült az 52 évesen elhunyt Luke Perry

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Sam Wasson -
házasságkötés halál esküvő Luke Perry
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy augusztusban az oltár elé állt volna kedvesével a két hete elhunyt Luke Perry.

Luke Perry két hete, 52 éves korában hunyt el váratlanul, stroke következtében. Halálhíre az egész világot megrázta. A TMZ most azt írja, a színész 11 éve volt együtt kedvesével, Madisonnal, akivel azt tervezték, idén nyáron összeházasodnak.

Állítólag az ismerősöket már meg is hívták a ceremóniára, ami augusztus 17-én lett volna.

Luke Perry házasodni készült Forrás: AFP/2018 Getty Images/Sam Wasson
Keresztes Ildikót néha hajléktalannak nézi az édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20190313-keresztes-ildikot-neha-hajlektalannak-nezi-az-edesanyja.htmlKeresztes Ildikó elárulta, családi körben nem sminkeli magát. Csupán arra törekszik, hogy jól érezze magát a bőrében. TV + Sztárok--Meghan Markle újabb alkalmazottja mondott felhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-meghan-markle-ujabb-alkalmazottja-mondott-fel.htmlFolytatódik a negatív széria: Meghan Markle-nek egy újabb alkalmazottja mondott fel. TV + Sztárok--Felfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdythttp://www.life.hu/sztarok/20190313-felfuggesztettek-stephen-hawking-egykori-apolonojet-patricia-dowdyt.htmlFelfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdyt. TV + SztárokOrigoAmy Schumer terhesen fotózták: anyaszült meztelenül szalad egy parkbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-amy-schumer-terhesen-fotoztak-anyaszult-meztelenul-szalad-egy-parkban.htmlAmy Schumer érdekes képeket tett közzé magáról: anyaszült meztelenül szaladgált terhesen egy parkban. TV + Sztárok--Koós János özvegye elárulta, mi okozta férje haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20190313-koos-janos-ozvegye-elarulta-mi-okozta-ferje-halalat.htmlKoós Jánost éppen ki akarták engedni a kórházból, amikor rosszul lett, és összeesett. Hiába küzdöttek az életéért az orvosok, nem sikerült visszahozni. Özvegye most elárulta, pontosan mi okozta az énekes hirtelen halálát. TV + Sztárok--Vajna Timi szerint torz kép alakult ki róla az emberekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-vajna-timi-szerint-torz-kep-alakult-ki-rola-az-emberekben.htmlVajna Timi idáig fel nem bukkant interjúban vallott az életéről és arról, mennyire megviseli az a sok támadás, ami éri. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.