Keresztes Ildikót néha hajléktalannak nézi az édesanyja

Forrás: Origo/Polyák Attila -
hajléktalan smink nélkül Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikó elárulta, családi körben nem sminkeli magát. Csupán arra törekszik, hogy jól érezze magát a bőrében.

Keresztes Ildikó elárulta, nem szeretne senkinek megfelelni, számára az a fontos, hogy jól érezze magát a bőrében. Persze a munkája miatt fontosnak érzi, hogy odafigyeljen a külsejére, de otthon és a családi eseményeken nem mindig sminkeli magát.

Néha anyám sem ismer meg, mert úgy nézek ki, mint egy hajléktalan. Mert éppen akkor úgy érzem jól magam. Szoktam viccesen mondani, ha Madonna megengedheti, hogy smink nélkül menjen Los Angelesben a főutcán, akkor talán Angyalföldön is megengedhetem magamnak, hogy smink nélkül, melegítőben grasszáljak a közértig. Nyilván egy színpadon dolgozó ember nem teheti meg, hogy ne legyen igénye arra, hogyan néz ki. Ám ez nem azt jelenti, hogy reggeltől estig fodrásznál ül az ember. Amikor kimegyek a színpadra, munkaköri kötelességem a legjobbat kihozni magamból" – nyilatkozta a Blikknek az énekesnő.

Keresztes Ildikó nem mindig sminkeli magát Forrás: Origo/Polyák Attila
Meghan Markle újabb alkalmazottja mondott felhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-meghan-markle-ujabb-alkalmazottja-mondott-fel.htmlFolytatódik a negatív széria: Meghan Markle-nek egy újabb alkalmazottja mondott fel. TV + Sztárok--Felfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdythttp://www.life.hu/sztarok/20190313-felfuggesztettek-stephen-hawking-egykori-apolonojet-patricia-dowdyt.htmlFelfüggesztették Stephen Hawking egykori ápolónőjét, Patricia Dowdyt. TV + SztárokOrigoKovács Kati nem tudja feldolgozni Koós János halálát http://www.life.hu/sztarok/20190313-kovacs-kati-nem-tudja-feldolgozni-koos-janos-halalat.htmlKovács Kati és Koós János kollégák és barátok voltak, az énekesnő egyelőre nem is tudja feldolgozni, hogy elvesztette az énekest. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator és Molnár Tamás együtt születésnapoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-cinthya-dictator-es-molnar-tamas-egyutt-szuletesnapoztak.htmlBoldog mosollyal az arcán tündököl Cinthya Dictator a legutóbbi fotóin. Úgy tűnik, a 29. születésnapját Molnár Tamás zenésszel töltötte. A kommentelők elkezdtek találgatni, vajon több van-e köztük, mint barátság. TV + SztárokOrigoAaron Carter egykori gyereksztár megvédte Michael Jacksonthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-aaron-carter-egykori-gyereksztar-megvedte-michael-jacksont.htmlMichael Jackson áldozatai megtörték az évtizedes csendet és beszámoltak minden szörnyűségről, amit a popsztár velük tett, de nem mindenki hisz nekik: Aaron Carter egykori gyereksztár szerint hazugság, amit állítanak. TV + Sztárok--Ezt tette Gábor Zsazsa hagyatékával az özvegy, Frédéric von Anhalthttp://www.life.hu/sztarok/20190312-ezt-tette-gabor-zsazsa-hagyatekaval-az-ozvegy-frederic-von-anhalt.htmlGábor Zsazsa aranyövéből készíttetett pórázt kutyájának a néhai sztár özvegye, Frédéric von Anhalt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.