Szerelmi veszekedés miatt ült autóba a halálos balesetet okozó Zoltán

dreamstime -
vita halál baleset szerelem tragédia áldozat veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerelmével, Ramival veszekedett Zoltán. Berángatta a lányt az autójába, majd belerohant egy Audiba, amelyben öten utaztak. A szörnyű balesetet senki sem élte túl.

"Amikor feltűnt az életében, sejtettük, hogy valami nem stimmel nála, többen is mondták, hogy túlságosan ragaszkodik Ramónához. Az biztos, hogy rajongott a lányért, de nagyon hirtelen haragú, furcsa fiúnak láttuk" – mondták a környékbeliek Zoltánról, aki vasárnap délelőtt halálos balesetet okozott Mezőörs közelében.

A Bors cikke szerint Zoltán és párja, a Rédén élő Cs. Ramóna veszekedett a baleset előtt. Mint írták: a férfi a kocsijába rángatta a fiatal lányt, akit egy emberként gyászol a település. A helybeliek a lapnak azt mondták: úgy tudják, Zoltán korábban a törvénnyel is szembekerült, mert megverte a főbérlőjét.

Hét áldozatot követelt a baleset dreamstime

"Rami elbizonytalanodott, egyesek szerint félt is Zolitól. Véget akart vetni a kapcsolatuknak. A fiú azonban idejött, és nagyon összevesztek a baleset napján. Zoli mindenképpen folytatni akarta a kapcsolatot" – fogalmazott az egyik ismerős. Az indulás után nem sokkal már egyikük sem élt.

Az Audiban, amelybe a két fiatal Opelje belecsapódott a 81-es úton, öten utaztak, egyikük sem élte túl a balesetet.

"Lehetséges, hogy elpattant egy húr Zoli fejében, és ahogy ebben a felfokozott idegállapotban kocsiba ült, nem volt ura önmagának, és nem figyelt annyira az útra. Borzalmas, hogy emiatt hét embernek kellett meghalnia" – mesélte egy helybéli a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.