Szerelmével, Ramival veszekedett Zoltán. Berángatta a lányt az autójába, majd belerohant egy Audiba, amelyben öten utaztak. A szörnyű balesetet senki sem élte túl.

"Amikor feltűnt az életében, sejtettük, hogy valami nem stimmel nála, többen is mondták, hogy túlságosan ragaszkodik Ramónához. Az biztos, hogy rajongott a lányért, de nagyon hirtelen haragú, furcsa fiúnak láttuk" – mondták a környékbeliek Zoltánról, aki vasárnap délelőtt halálos balesetet okozott Mezőörs közelében. 

A Bors cikke szerint Zoltán és párja, a Rédén élő Cs. Ramóna veszekedett a baleset előtt. Mint írták: a férfi a kocsijába rángatta a fiatal lányt, akit egy emberként gyászol a település. A helybeliek a lapnak azt mondták: úgy tudják, Zoltán korábban a törvénnyel is szembekerült, mert megverte a főbérlőjét. 

Hét áldozatot követelt a balesetdreamstime

"Rami elbizonytalanodott, egyesek szerint félt is Zolitól. Véget akart vetni a kapcsolatuknak. A fiú azonban idejött, és nagyon összevesztek a baleset napján. Zoli mindenképpen folytatni akarta a kapcsolatot" – fogalmazott az egyik ismerős. Az indulás után nem sokkal már egyikük sem élt. 

Az Audiban, amelybe a két fiatal Opelje belecsapódott a 81-es úton, öten utaztak, egyikük sem élte túl a balesetet. 

"Lehetséges, hogy elpattant egy húr Zoli fejében, és ahogy ebben a felfokozott idegállapotban kocsiba ült, nem volt ura önmagának, és nem figyelt annyira az útra. Borzalmas, hogy emiatt hét embernek kellett meghalnia" – mesélte egy helybéli a Borsnak.