Hajas Lászlót gázspray-vel fújta le egy nő, akit visszautasított

kikosaraz gázspray Hajas László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pénzt vagy éveket! című műsorban mesélte el Hajas László, hogy lefújta őt gázspray-vel egy nő, akit egy szórakozóhelyen visszautasított.

Hajas László egy korábbi történetét osztotta meg, amikor egy rá vágyó nő lefújta gáspray-vel, amiért nem akart vele intim viszonyt létesíteni.

Hajas László Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Egy éjszakai szórakozóhelyen ismerkedtünk meg, ahol ő elég egyértelműen a tudomásomra hozta, hogy igen közelről szeretne megismerni. Tudtam, hogy az egyik sötét alvilági alak barátnője, ezért sem szerettem volna kapcsolatot vele, úgyhogy faképnél hagytam. Az éjszaka közepén becsöngetett hozzám eléggé feldúlt állapotban, komolyan mondom, meg is ijedtem tőle. Továbbra is kérlelt, hogy legyen több köztünk. Mikor nem engedtem be, és újra elmondtam neki, hogy nem szeretném ezt a kapcsolatot, egy gázspray-t kapott elő és szembefújt vele. Hisztérikusan elrohant, én meg a mosdóba siettem, ahol negyedórán keresztül mostam a szememet. Szerencsére ilyen megdöbbentő eset azóta sem történt velem” – mesélte Kasza Tibi műsorában a sztárfodrász, írta meg a Bors.

Nagy Ervin a nyílt utcán vert össze egy férfit: egy édesanya és annak gyermeke védelmében tettehttp://www.life.hu/sztarok/20190314-nagy-ervin-a-nyilt-utcan-vert-ossze-egy-ferfit-egy-edesanya-es-annak-gyermeke-vedelmeben-tette.htmlEgy édesanya és annak védelme érdekében a nyílt utcán vert össze egy férfit hazánk színésze, Nagy Ervin.TV + Sztárok--Összefutott Katalin hercegné és Meghan Markle: puszival köszöntötték egymásthttp://www.life.hu/sztarok/20190313-osszefutott-katalin-hercegne-es-meghan-markle-puszival-koszontottek-egymast.htmlMeghan Markle és sógornője, Katalin hercegné egy hivatalos eseményen futott össze, és hogy cáfolják azt, hogy nincsenek jóban, két puszit is adtak egymásnak. TV + Sztárok--Megjósolták Vajna Timi jövőjét: 3 éven belül férjhez mehet, és gyermeke is lehethttp://www.life.hu/sztarok/20190313-megjosoltak-vajna-timi-jovojet-3-even-belul-ferjhez-mehet-es-gyermeke-is-lehet.htmlVajna Timi jövőjét Marcus mágus jósolta meg: a jövendőmondó úgy látja, lesz gyermeke és férje is. TV + SztárokOrigoÍgy osztozott meg a vagyonon Hosszú Katinka és Shane Tusuphttp://www.life.hu/sztarok/20190313-igy-osztozott-meg-a-vagyonon-hosszu-katinka-es-shane-tusup.htmlHosszú Katinka és Shane Tusup lezárták a kapcsolatukat, és most az is kiderült, hogyan osztották el a vagyont. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHázasodni készült az 52 évesen elhunyt Luke Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20190313-hazasodni-keszult-az-52-evesen-elhunyt-luke-perry.htmlKiderült, hogy augusztusban az oltár elé állt volna kedvesével a két hete elhunyt Luke Perry. TV + Sztárok--Teljesen idegenek voltak egymásnak, mégis szexeltek egy buszon (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190313-teljesen-idegenek-voltak-egymasnak-megis-szexeltek-egy-buszon-18.htmlNem bírt a vágyaival egy 29 éves férfi és egy 32 éves nő a Manchesterből Exeterbe tartó 10 órás buszúton. Bár teljesen idegenek voltak egymásnak, mégis az utasok szeme láttára kezdtek szeretkezni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.