Rubint Rella és vőlegénye, Novothny Soma Ázsiába költöznek

Forrás: Rubint Rella/Instagram -
futball Novothny Soma Rubint Rella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön jelentette be Rubint Rella, hogy focista kedvese, Novothny Soma megkérte a kezét. A pár egy éve van együtt, a lány igent mondott. 

Az eljegyzésről Rella az Instagram-oldalán posztolt, később pedig Soma is feltette egy bejegyzést, miszerint az Újpesttől egy dél-koreai csapathoz igazolt az év hátralévő részére. Novothny a csakfoci.hu-nak elmondta, év végéig igazolt ideiglenesen a csapathoz, de azt sem zárja ki, hogy véglegesen ott marad.

„2019 végéig igazoltam kölcsönben a Busanhoz, de opciójuk is lesz a végleges megvásárlásomra, ha úgy alakulnak a dolgok. Márciustól decemberig tart ott a bajnokság, az idény végéig szól a kölcsönszerződésem” – fogalmazott, és azt is elmondta, Rella is vele tart.

„Ha egyedül kellene kimennem, nyilván én is jobban tartanék attól, mi vár rám, de szerencsére jön velem a menyasszonyom is, együtt biztosan meg tudunk birkózni a dolgokkal” – mondta a 24 éves sportoló.

Forrás: Rubint Rella/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.