Földes Eszter őszintén vallott arról, hogyan élte meg azt, hogy gyermekként iskolatársai megalázták.

Földes Eszter a múlt héten tett közzé egy megdöbbentő bejegyzést a közösségi oldalán, amelyben elárulta, társai megverték és megalázták az iskolában. A színésznő most a TV2 műsorában vallott arról, hogyan is élte meg ezeket az atrocitásokat.

Ezeket a traumákat az ember cipeli tovább. Általában ezekre nincs reális magyarázat, hogy miért velem történik... Sokszor az ember nem csinál semmit, amivel kiváltja, csak kipécéznek valami miatt... Mint az állatoknál, a gyerekek is megérzik, hogy ki az, akivel ezt meg lehet csinálni. Elég visszahúzódó voltam, és büszkeségből azt éreztem, hogy én ezt egyedül szeretném megoldani, és arra a megoldásra jutottam, hogy ebből csak úgy tudok kikerülni, ha hasonulok ehhez a dologhoz, és az egyik legrosszabb kislány lettem az osztályban. A végén ott tartottam, hogy ha nem megyek el magamtól, vagy a szüleim nem vesznek ki az iskolából, akkor valószínűleg kirúgnak."

A színésznő hozzátette, részben sikerült magát túltennie a történteken. 

Nyilván az ember túllép, feldolgozza, hasznosítja, vagy azzal védekezik, hogy ezért lettem én ilyen erős... De ez butaság, mert ez csak egy magyarázata annak, hogy el tudja fogadni. Ettől függetlenül is oda jut az ember, ahova kell neki."