A sztárok sok mindent képesek megtenni azért, hogy megőrizzék a csillogásukat, vannak, akiknél a határ a csillagos ég. Többen még a civil emberek számára undorítónak vélt terápiákra is képesek, hogy becsapják a genetikát és a természet törvényeit, és felvegyék a harcot a fránya ráncokkal. Sok híresség például a vizelet gyógyító hatásában hisz, és rendszeresen alkalmazza is.

Madonna 

MadonnaForrás: AFP/Ben Stansall

Az énekesnőt a stílusa és a dalai ikonná tették, azt hihetnénk, mindent tudunk az életéről, pedig arról biztosan nem hallott mindenki, milyen terápiát alkalmaz Madonna. Bizony ő is a vizeletét használja, bár legalább nem issza meg. Ő a lábait szokta lepisilni, ezzel gyógyítja a fertőző bőrbetegségét. 

Kesha 

KeshaForrás: MTI/EPA/Nina Prommer

Az énekesnő is mindent kipróbált már azért, hogy megőrizze a kinézetét, ezen módszerek egyike pedig a saját vizeletének megivása volt. Kesha be is mutatta rajongóinak, hogyan fogyasztja el a pisijét, azonban ez a hóbort nála nem tartott sokáig. Ma már felhagyott a vizeletterápiával. 


Sarah Miles 

Sarah MilesForrás: AFP/Valerie Macon

A népszerű angol színésznő nagyon komolyan vette a vizeletterápia vélt jótékony hatásait, hiszen rendkívül hosszú időn át alkalmazta. Pontosan 30 éven át itta a saját pisijét. „Mindenféle betegségre használják" – nyilatkozta a terápiáról a színésznő, és nem is értette, miért van ezzel bárkinek problémája. 


Moisés Rojas Alou 

Moisés Rojas AlouForrás: AFP/2006 Getty Images/Jonathan Ferrey

A híres baseballjátékos is használta a vizeletterápiát, méghozzá a kezére. Úgy érezte ugyanis, hogy ez segít neki abban, hogy kesztyű nélkül üssön. Számára bevált ez a módszer, hiszen az 52 éves játékos egyike volt azoknak a nagy sportolóknak, akik nem használtak kesztyűt. A szezon alatt számára a vizelete jelentette a védelmet. 

 

Medveczky Ilona 

Medveczky IlonaForrás: Polyak Attila

Medveczky Ilona is kihasználta a vizelete jótékony hatásait, ráadásul nem csak az arcára. Az egykori táncos évekkel ezelőtt árulta el, hogy kenegette a bőrét a vizeletével, ezt a módszert pedig a nagymamájától tanulta. Sérült kezeire is gyakran alkalmazta ezt a terápiát, hogy gyorsan gyógyuljon a bőre.