Endrei Judit képernyő Story4
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amikor Endrei Judit 17 évvel ezelőtt távozott a televíziózásból azt hitte, végleg búcsút intett a médiának. Hamarosan azonban újra a képernyőn láthatjuk, ráadásul rendszeresen.

Egy ország imádta Endrei Juditot műsorvezetőként, és hiába vonult vissza 17 éve, rengetegen emlékeznek rá és hiányolják. Jó hír a rajongóknak, hogy az egykor legendás műsorvezető visszatér, és nem csak egy alkalomra. A Story4 csatornájához szerződött, ahol összekötő szövegeivel teszi szórakoztatóbbá és egységesebbé a műsorfolyamot. Naponta több alkalommal is feltűnik majd a képernyőn, pár perces blokkokban.

Endrei Judit visszatér a képernyőre Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Ha a sors kesztyűt dob eléd, vedd fel! Én felvettem”

Borsnak
Elfogadtak olyannak, amilyen vagyok. Nem akarnak megváltoztatni és én sem szeretnék olyan lenni, mint negyven évvel ezelőtt voltam” –A stúdió világa számomra otthonos, de amíg nem néztem vissza az első felvételeket, volt bennem izgalom, hogy szeretni fogom-e azt, aki lettem a képernyőn. Elfogadtam, amit látok, így tudom élvezni az új munkámat” –

Műsorvátlozás: a TV2 pénteken mutatja be Curtis elvonó utáni első napjairól készült dokumentumfilmjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190319-a-tv2-penteken-mutatja-be-curtis-elvono-utani-elso-napjairol-keszult-dokumentumfilmjet.htmlCurtis nagy árat fizetett függősége miatt: családja, élete szerelme és Majka is elfordultak tőle, amíg nem tudta letenni a kokaint. A rapper elvonóra ment, majd teljesen új életet kezdett. Új élete első időszakáról pedig dokumentumfilm is készült, amit rendkívüli műsorváltozással pénteken láthatunk a TV2 képernyőjén. TV + Sztárok--Vajna Timitől elvették az autóját és hamarosan Andy Vajnával közös budai otthonukat is el kell hagynia, lejár a bérleti szerződéshttp://www.life.hu/sztarok/20190319-vajna-timitol-elvettek-az-autojat-es-hamarosan-andy-vajnaval-kozos-budai-otthonukat-is-el-kell.htmlAndy Vajna tragikus halála után Vajna Timi lelkileg teljesen tönkrement. Nem tudja feldolgozni férje halálát. Úgy tűnik, az anyagi biztonságának is vége...TV + SztárokOrigoBangó Margitot sikerült kaviárral megsértenihttp://www.life.hu/sztarok/20190318-bango-margitot-sikerult-kaviarral-megserteni.htmlA nótaénekes épp a család kedvencét, halászlevet főzött, amikor előtört belőle egy régi emlék. TV + Sztárok--Felicity Huffman pontosan úgy járt, ahogyan a karaktere, Lynette a Született feleségekbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-felicity-huffman-pontosan-ugy-jart-ahogyan-a-karaktere-lynette-a-szuletett-felesegekben.htmlFelicity Huffman pontosan úgy járt, mint az általa megformált karakter a Született feleségekben. TV + Sztárok--Johnny Depp 87 videóval bizonyítaná, hogy a volt felesége bántalmazta őthttp://www.life.hu/sztarok/20190318-johnny-depp-87-videoval-bizonyitana-hogy-volt-felesege-bantalmazta-ot.htmlJohnny Depp a volt feleségét vádolja bántalmazással: állítólag 87 videóval tudja bizonyítani az állítását. TV + SztárokAFPKim Kardashian 5 éves kislánya úgy táncol, akár egy felnőtt nő – Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190318-kim-kardashian-5-eves-kislanya-ugy-tancol-akar-egy-felnott-no.htmlKim Kardashian kislánya, North 5 évesen úgy táncol, mintha felnőtt nő lenne. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.