Amikor Endrei Judit 17 évvel ezelőtt távozott a televíziózásból azt hitte, végleg búcsút intett a médiának. Hamarosan azonban újra a képernyőn láthatjuk, ráadásul rendszeresen.

Egy ország imádta Endrei Juditot műsorvezetőként, és hiába vonult vissza 17 éve, rengetegen emlékeznek rá és hiányolják. Jó hír a rajongóknak, hogy az egykor legendás műsorvezető visszatér, és nem csak egy alkalomra. A Story4 csatornájához szerződött, ahol összekötő szövegeivel teszi szórakoztatóbbá és egységesebbé a műsorfolyamot. Naponta több alkalommal is feltűnik majd a képernyőn, pár perces blokkokban.

Endrei Judit visszatér a képernyőreFotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu

Sok kérdést feltettem magamnak, mielőtt elvállaltam a feladatot. Kitegyem magam annak, amivel az újbóli televíziózás jár? Szükségem van nekem erre? Végül saját magammal győztem meg magam, hisz évek óta hirdetem a Korhatártalanul nevű programomat, melynek lényege, hogy ne törd azon a fejed, hogy megöregedtél. Ha a sors kesztyűt dob eléd, vedd fel! Én felvettem” – mondta a Borsnak Judit. Döntését a csatorna hozzáállása is segítette. „Elfogadtak olyannak, amilyen vagyok. Nem akarnak megváltoztatni és én sem szeretnék olyan lenni, mint negyven évvel ezelőtt voltam” – tette hozzá a műsorvezető, aki imádja a munkáját. „A stúdió világa számomra otthonos, de amíg nem néztem vissza az első felvételeket, volt bennem izgalom, hogy szeretni fogom-e azt, aki lettem a képernyőn. Elfogadtam, amit látok, így tudom élvezni az új munkámat” – árulta el Endrei Judit.