Koholák Alexa mióta találkozott 26 évvel idősebb férjével, teljesen megvilágosodott: hátat fordított a múltjának és spirituális segítőként dolgozik.

Közösségi oldalán egy hosszú posztban vallott múltjáról az Éjjel-Nappal Budapest egykori bombázója. Szerinte rossz dolgokat tett a múltban, amikre nem büszke.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

II. rész De Itt a kérdésre a válasz: Azt gondolom, hogy alapvetően az emberek nem feltétlenül a történéseket szégyenlik a múltban, hanem azt, hogy hogyan reagáltak rá, hogyan kezelték a helyzetet. Szerintem az szégyellni való, hogy anyukámnak napokig nem vettem fel a telefont, de amikor valami bajom volt biztosan őt hívtam először. Az is szégyellni való, hogy gyerekek folyamatosan küldtek nekem videó üzeneteket, leveleket, amikre csak akkor válaszoltam, ha éppen kedvem volt. Szégyellni való az, ahogy bántam az emberekkel, munkatársaimmal, szeretteimmel, mert éppen éhes voltam, vagy nem volt kedvem, türelmem hozzájuk. Sokat hazudtam, taktikáztam amit szégyenlek. És végül, de nem utolsó sorban szégyenlem magam azért mert soha nem adtam HÁLÁT A LEHETŐSÉGEIMÉRT, pedig mindig csodás dolgokat kaptam meg. Most HÁLÁT ADOK, Hálát adok NEKTEK, minden tv csatornának, műsornak, minden újságírónak, minden embernek a múltamban, akik hozzá segítettek a jelenlegi sikereimhez/ boldogságomhoz. Nem jutottam volna ide, ha TI nem vagytok! Sok emberrel nem tartom már a kapcsolatot, de ezúton is KÖSZÖNÖM nektek, hogy ide vezettetek, megtaláltam a helyem, szerepem, boldogságom, jóllétem. Sajnálom, hogy eddig ezt nem tettem meg, remélem mindenki idetalál hozzánk a KÖZPONTHOZ és tudok neki segíteni abban, hogy jobbá váljon az élete!❤️ ÉS KÖSZÖNÖM NEKTEK KÖVETŐIM, KÖZPONT TAGOK, RAJONGÓIM, HOGY NAGYON SOKAN VAGYUNK, EGYRE TÖBBEN ÉS TÖBBEN!❤️ A Férjemnek pedig köszönöm, hogy egy ilyen csodálatos ember mellett élhetem le az életem, talán ez a legnagyobb kincs a számomra! #hálásvagyok #szeretlektiteket❤️ #beavatás #spiritual

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés,

„Régen annyira el voltam foglalva magammal, hogy mindig bombaformában lépjek ki az ajtón, hogy észre sem vettem, ha valaki szomorú, rosszkedvű volt mellettem. Inkább haragudtam az illetőre, amiért elrontja a jó kedvemet. Annyira önző és egoista voltam, hogy csoda, hogy magammal szóba álltam. A párkapcsolataimban és a munkában pedig sokszor hazudtam, hogy elérjek valamit. Mindig azt az 'arcomat' vettem elő, amire éppen szükség volt az adott cél érdekében” – mondta a Borsnak Alexa.