Janet Jackson módosította egy fesztivál plakátját, hogy az ő neve kerüljön előre - Fotó

Forrás: AFP/2018 Getty Images/Manny Carabel -
plakát Janet Jackson Glastonbury Fesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janet Jackson átszerkesztette egy fesztivál plakátját, hogy az ő neve kerüljön előre: természetesen a turpisság feltűnt a kommentelőknek. 

A Glastonbury Festival bejelentette a fellépőit, és közzétette az első hivatalos plakátját, ám Janet Jackson nem volt megelégedve azzal, hogy a neve hová került a felsorolásban.

Janet Jackson átszerkesztette a fesztivál plakátját Forrás: AFP/2018 Getty Images/Manny Carabel

Az első együttes, amely felkerült a plakátra, a The Killers volt, egészen addig, amíg Janet Jackson át nem szerkesztette a kiadványt úgy, hogy az ő neve kerüljön az élre. A Twitterre posztolta a módosított plakátot, de természetesen a kommentelőknek egyből feltűnt, hogy valami nem stimmel.

Íme, az eredeti plakát:

Ez pedig Janet Jackson verziója, amelyet egy hozzászóló tovább is fejlesztett:

A 70 éves Károly herceget félmeztelenül kapták le a lesifotósok Barbadosonhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-a-70-eves-karoly-herceget-felmeztelenul-kaptak-le-a-lesifotosok-barbadoson.htmlKároly hercegről Barbadoson készültek félmeztelen fotók. TV + Sztárok--Fürdőzés közben fotózta Nánási Pál Ördög Nóráthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-furdozes-kozben-fotozta-nanasi-pal-ordog-norat.htmlÖrdög Nórát a fürdőkádban fotózta le a férje, Nánási Pál. TV + SztárokOrigoÉjjel-Nappal Budapest Karola megmutatta magát bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-ejjelnappal-budapest-karola-megmutatta-magat-bikiniben.htmlÉNB Karola egy síparadicsomban dobta le magáról a textilt, és mutatta meg, milyen dögös bikinit visel. TV + SztárokOrigoPártos Csilla elállt a Pécsi Ildikó ellen indított rokontartási pertőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-partos-csilla-elallt-a-pecsi-ildiko-ellen-inditott-rokontartasi-pertol.htmlPártos Csilla és Pécsi Ildikó évek óta csatároznak, de úgy tűnik, hogy végre eljöhet a béke. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Fanni édesanyja úgy érzi, lányától kapja az energiáthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-vv-fanni-edesanyja-ugy-erzi-lanyatol-kapja-az-energiat.htmlVV Fanni édesanyja úgy érzi, hogy a lánya a túlvilágról segíti őt: biztos benne, hogy tőle kap erőt a mindennapokhoz. TV + Sztárok--David Beckham telefonált vezetés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-david-beckham-telefonozott-vezetes-kozben.htmlDavid Beckhamet néhány szemtanú rajta kapta, amint vezetés közben a telefonját használja. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.