Pártos Csilla elállt a Pécsi Ildikó ellen indított rokontartási pertől

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA -
Pécsi Ildikó rokontartás per Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pártos Csilla és Pécsi Ildikó évek óta csatároznak, de úgy tűnik, hogy végre eljöhet a béke. 

Meglepő döntést hozott Pártos Csilla: elállt az évekkel ezelőtt a fia nevében indított rokontartási pertől. A volt tévés azért indította el annak idején ezt az eljárást, mert a volt férje, vagyis Pécsi Ildikó fia nem fizetett gyermektartást.

Pártos Csilla békülne Pécsi Ildikóval Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Az édesanya a fia képviseletében indított rokontartási pert Pécsi Ildikóval szemben azért, mert a színésznő fia nem fizette meg neki maradéktalanul a gyermektartást" – mondta a Blikknek Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György. Nem számítottak rá, hogy Pártos Csila végül úgy dönt, eláll a lehetséges pénztől, ami körülbelül 4 millió forint. Pécsi Ildikó természetesen elfogadta a felajánlást.

Az elálláshoz a művésznőnek is hozzá kellett járulnia, különben ítéletet hoztak volna, ami tetemes perköltséget jelent a vesztes félnek.

Pártos Csilla pedig azt árulta el, miért döntött így. "

Akartam Ildikóval négyszemközt is beszélgetni,

VV Fanni édesanyja úgy érzi, lányától kapja az energiáthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-vv-fanni-edesanyja-ugy-erzi-lanyatol-kapja-az-energiat.htmlVV Fanni édesanyja úgy érzi, lánya a túlvilágról segíti őt: biztos benne, hogy tőle kap erőt a mindennapokhoz. TV + Sztárok--Súlyosan megsérült Marsi Anikó, eltört a combcsontja - azonnal műteni kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-sulyosan-megserult-marsi-aniko-eltort-a-combcsontja-azonnal-muteni-kellett.htmlAz utcán sétálva sérült meg súlyosan Marsi Anikó: elesett és kettétört a combcsontja.TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVárkonyi Andrea ruhamodellnek állt: sejtelmes fotók készültek rólahttp://www.life.hu/sztarok/20190320-varkonyi-andrea-ruhamodellnek-allt-sejtelmes-fotok-keszultek-rola.htmlVárkonyi Andrea közösségi oldalán egy sejtelmes fotót mutatott követőinek: gyönyörű ruhákban pózolt. Vajon a szögre akasztott régi karrierjét és a modellszakma felé kacsingat a szexi műsorvezető?TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoMihalik Enikő fehér, vizes pólóval pózolt: mintha nem lenne rajta felső - fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-mihalik-eniko-fehervizes-poloval-pozolt-mintha-nem-lenne-rajta-felso-foto.htmlMihalik Enikő is unja már a borongós téli időjárást, ezért egy a Bahamákon készült fotójával nosztalgiázik. TV + Sztárok--David Beckham telefonált vezetés közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190319-david-beckham-telefonozott-vezetes-kozben.htmlDavid Beckhamet néhány szemtanú rajta kapta, amint vezetés közben a telefonját használja. TV + Sztárok--Michael Jacksont megvédte egykori testőrehttp://www.life.hu/sztarok/20190319-michael-jacksont-megvedte-egykori-testore.htmlEgykori testőre állítja, Michael Jackson a nőkhöz vonzódott. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.