Lisa Marie Presley szerint Michael Jackson fantasztikus szerető volt

Forrás: AFP -
házasság Leaving Neverland Michael Jackson szex Lisa Marie Presley férj szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mióta bemutatták a Michael Jackson pedofil ügyeit feldolgozó Leaving Neverland című dokumentumfilmet, a pop királyának megítélése teljesen megváltozott. Jacko egykori felesége, Lisa Marie Presley állítólag fantasztikus szeretőnek tartotta a férjét. 

Amióta megjelent a Leaving Neverland című dokumentumfilm, amelyben férfiak mesélnek arról, hogy Michael Jackson kisgyermekként szexuálisan zaklatta őket, a pop királyának megítélése igencsak sokat változott.

Többen azt találgatják, mikor szólal meg Jacko volt felesége, Lisa Marie Presley vagy a család egy tagja. A Bors szerint korábban nyilatkozott J. Randy Taraborrelli, Presley és Jackson egy közös barátja.

Michael Jackson és Lisa Marie Presley Magyarországon Forrás: AFP

A pár házassága 1994 és 1996 között tartott, ám a filmben elhangzik, hogy ez csak a nyilvánosságnak szólt. Taraborrelli szerint Presley azonban fantasztikus szeretőnek tartotta a férjét. "Nagyon aktív szexuális életet éltek, Lisa nagyszerű szeretőnek és szenvedélyes csókpartnernek tartotta Jackót" – idézi a lap a férfi szavait. Azt is tudni véli, hogy Jacksonnak voltak furcsa szokásai az ágyban, például szeretett ékszerekkel ágyba bújni, és kedvelte a szerepjátékokat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.