Mióta bemutatták a Michael Jackson pedofil ügyeit feldolgozó Leaving Neverland című dokumentumfilmet, a pop királyának megítélése teljesen megváltozott. Jacko egykori felesége, Lisa Marie Presley állítólag fantasztikus szeretőnek tartotta a férjét. 

Amióta megjelent a Leaving Neverland című dokumentumfilm, amelyben férfiak mesélnek arról, hogy Michael Jackson kisgyermekként szexuálisan zaklatta őket, a pop királyának megítélése igencsak sokat változott. 

Többen azt találgatják, mikor szólal meg Jacko volt felesége, Lisa Marie Presley vagy a család egy tagja. A Bors szerint korábban nyilatkozott J. Randy Taraborrelli, Presley és Jackson egy közös barátja. 

Michael Jackson és Lisa Marie Presley MagyarországonForrás: AFP

A pár házassága 1994 és 1996 között tartott, ám a filmben elhangzik, hogy ez csak a nyilvánosságnak szólt. Taraborrelli szerint Presley azonban fantasztikus szeretőnek tartotta a férjét. "Nagyon aktív szexuális életet éltek, Lisa nagyszerű szeretőnek és szenvedélyes csókpartnernek tartotta Jackót" – idézi a lap a férfi szavait. Azt is tudni véli, hogy Jacksonnak voltak furcsa szokásai az ágyban, például szeretett ékszerekkel ágyba bújni, és kedvelte a szerepjátékokat is.