Michael Jackson házassága csak a nyilvánosságnak szólt - állítja egy férfi

Forrás: Getty Images/Steve Allen -
házasság Leaving Neverland Michael Jackson Priscilla Presley pedofília zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben mutatták be a Leaving Neverland című dokumentumfilmet, amelyben férfiak mesélnek arról, hogy milyen viszonyuk volt Michael Jacksonnal. Egyikük most azt állítja, hogy a pop királya bevallotta neki: a házassága csak a nyilvánosságnak szólt. 

Szoros kapcsolata volt Michael Jacksonnak James Safechuckkal és családjával – derül ki a Leaving Neverland című filmből, amelyet nemrégiben mutattak be Amerikában. A filmben olyan férfiak vallanak, akik azzal vádolják a pop királyát, hogy kisfiúként zaklatta őket.

James Safechuk is szerepel a dokumentumfilmben, a képsorokon pedig azt állítja, hogy Jacko elárulta neki, hogy a házassága Lisa Marie Presleyvel csak a nyilvánosságnak szólt. Főként az után, hogy Jordan Chandler és családja szexuális zaklatással vádolták.

Michael Jacksonról vallott James Safechuck Forrás: Getty Images/Steve Allen

Safechuck és családja kölcsönt is kapott az énekestől, hogy családi házat vásároljanak maguknak, a fiú pedig egy autót kapott a 16. születésnapjára. Azt mondja, rajongott a filmezésért, így Jacko fizette a filmes óráit is. Mint mondta: az iskolában több tantárgyat is emelt szinten tanult, ám Jackson azt mondta nekik, hogy nincs erre szüksége egy gyereknek. Így a szülők úgy döntöttek, hogy nem járatják gyermeküket emelt szintű osztályba többé.

A Daily Mail cikke szerint egy napon Jackson megszakította velük a kapcsolat, ekkor pedig James és a szülők is elhagyatottnak érezték magukat. Az édesanya konkrétan úgy érezte magát, mintha az egyik gyermekét veszítette volna el, hiszen Jackson 7 éven keresztül ápolt szoros viszonyt a családdal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.