Pártos Csilla és Pécsi Ildikó évek óta csatároznak, de úgy tűnik, hogy végre eljöhet a béke. 

Meglepő döntést hozott Pártos Csilla: elállt az évekkel ezelőtt a fia nevében indított rokontartási pertől. A volt tévés azért indította el annak idején ezt az eljárást, mert a volt férje, vagyis Pécsi Ildikó fia nem fizetett gyermektartást.

Pártos Csilla békülne Pécsi IldikóvalFotó: Hámori Zsófia/Life.hu, Forrás: MTVA

Az édesanya a fia képviseletében indított rokontartási pert Pécsi Ildikóval szemben azért, mert a színésznő fia nem fizette meg neki maradéktalanul a gyermektartást" – mondta a Blikknek Pécsi Ildikó ügyvédje, dr. Magyar György. Nem számítottak rá, hogy Pártos Csila végül úgy dönt, eláll a lehetséges pénztől, ami körülbelül 4 millió forint. Pécsi Ildikó természetesen elfogadta a felajánlást.

"A zárt tárgyalásokon zajló eseményekről nem nyilatkozhatok, de végig alaptalannak tartottuk a követelést, ugyanis a 21 éves unoka nem szorul arra, hogy a nagymamája tartsa el, ez a szülők kötelessége.  Az elálláshoz a művésznőnek is hozzá kellett járulnia, különben ítéletet hoztak volna, ami tetemes perköltséget jelent a vesztes félnek.  Pécsi Ildikó – gesztust gyakorolva – elfogadta volt menye visszakozását, csupán a per kapcsán keletkezett, jelképes útiköltségének a megtérítését kérte" – tette hozzá a színésznő ügyvédje. 

Pártos Csilla pedig azt árulta el, miért döntött így. "Amikor egyedül maradtam a kiskorú, csupán tizenöt éves gyerekkel, nem volt lehetőségem miből fedezni az ellátását, kénytelen voltam perre menni. Sosem akartam nyerészkedni, ám most, hogy a párom támogat lelkileg, és az életkörülményeim is megváltoztak, meghoztam a döntést, hiszen a családi béke minden pénznél többet ér.  Mindig is szerettem őket, most is így érzek az apósom és az anyósom iránt. Akartam Ildikóval négyszemközt is beszélgetni, érdeklődni a hogylétük felől, de ahogy a korábbi telefonhívásaimra sem válaszolt, most sem volt erre nyitott. A köszönésemre azt válaszolta, a viszontlátásra. Noha nagyon fájt, de tudomásul vettem" – mondta Csilla.