Szakítással végződött Kucsera Gábor és Kammerer Zoltán közös nyaralása

Forrás: TV2 -
Kucsera Gábor nyaralás Kammerer Zoltán szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kucsera Gábor és Kammerer Zoltán közös nyaralása mindkettejük számára szakítással végződött. Elárulták, mi történt. 

Kucsera Gábor a Pénzt vagy éveket! című műsorban szerepelt Kammerer Zoltánnal együtt, ekkor számolt be egyik legkínosabb közös nyaralásukról. Az üdülésnek ugyanis szakítás lett a vége, ráadásul mindkettőjük számára. Az eset persze már régen történt, akkor, amikor Kucsera Gábor az első világbajnokságát nyerte.

Szakítással végződött Kucsera Gábor és Kammerer Zoltán közös nyaralása Forrás: TV2

elindultunk reggel 8-kor, és olyan este hatkor érkeztünk vissza egy üres whiskey-s üveggel.

Alföldy Anna elárulta, mennyire változott meg az élete azóta, hogy Hajdú Péter kedvese letthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-alfoldy-anna-elarulta-mennyire-valtozott-meg-az-elete-azota-hogy-hajdu-peter-kedvese-lett.htmlAlföldy Anna a közösségi oldalán vallott arról, hogyan változott meg az élete azóta, hogy Hajdú Péter barátnője lett. TV + SztárokOrigoEzért hálás Szilágyi Szilvi: Instagram-oldalán vallott Caramel feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20190319-ezert-halas-szilagyi-szilvi-instagramoldalan-vallott-caramel-felesege.htmlCaramel felesége, Szilágyi Szilvi Instagram-oldalán vallott az elmúlt egy évükről és arról, milyen változásokat hozott ez az életükben. TV + SztárokOrigoA 70 éves Károly herceget félmeztelenül kapták le a lesifotósok Barbadosonhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-a-70-eves-karoly-herceget-felmeztelenul-kaptak-le-a-lesifotosok-barbadoson.htmlKároly hercegről Barbadoson készültek félmeztelen fotók. TV + Sztárok--Fürdőzés közben fotózta Nánási Pál Ördög Nóráthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-furdozes-kozben-fotozta-nanasi-pal-ordog-norat.htmlÖrdög Nórát a fürdőkádban fotózta le a férje, Nánási Pál. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien a szülős videójáról nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20190320-vasvari-vivien-a-szulos-videojarol-nyilatkozott.htmlVasvári Vivien az Instagram-oldalán mutatta meg, hogyan született második gyermeke. A felvétel fogadtatására is reagált. TV + SztárokOrigoÉjjel-Nappal Budapest Karola megmutatta magát bikiniben - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190320-ejjelnappal-budapest-karola-megmutatta-magat-bikiniben.htmlÉNB Karola egy síparadicsomban dobta le magáról a textilt, és mutatta meg, milyen dögös bikinit visel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.